Új szalonnal bővült nemrégiben a Mod&Co fodrászat: bár maradtak az V. kerületben, egy kisebb, még barátságosabb egységgel bővültek. Az enteriőr ugyanolyan átgondolt és kortárs jellegű, mint amit már megszoktunk tőlük, a termékek továbbra is a Kevin Murphy nagyon magas kategóriás kozmetikumai, a fodrász csapat is ugyanazt a professzionalizmust képviseli, amit már 4 éve megismert tőlük Budapest és az ország.

Az Instagram, a Facebook, a Pinterest képmegosztásai mindennaposnak és kedveltnek számítanak: az élet minden területéről találunk csodaszép, stílusos fotókat, hogy belőlük inspirálódjunk, legyen az lakberendezés, főzés, divat, vagy éppen szépségápolás. Az teljesen helyénvaló, ha a fodrászhoz is képpel érkezünk, konkrét ötlettel, hogy mit szeretnénk kihozni magunkból. A Mod&Co igazán a trendet diktáló intézmények közé számít Magyarországon. Összefonódva a hazai és a nemzetközi divatszakmával, olyan frizurákat, stylingokat álmodnak meg, melyek amellett, hogy a kifutón, fotózásokon, forgatásokon is tökéletesek, a mindennapokban is viselhetőek. Itthon csaknem 20 éve ugyanazokat a fodrászati technikákat, iskolákat követik, melyek sokszor elavultak, hiszen szinte csak a vágással foglalkoznak, a teljes styling helyett. Ezek azok a hajak, melyek csak a fotó/bemutató erejéig mutatnak, utána oda a “varázs”. A Mod&Co kreatív csapata viszont úgy ötvözi a kényelmet, szépséget, stílust és profizmust, ahogy azt nyugaton teszik.

Külföldi képzéseken, workshopokon, illetve heti rendszerességgel az üzletekben is képzik a fodrászokat. Kevin Murphy termékeket használnak, mely egy ausztrál top kategóriás márka: parabén-, szulfát-, ammónia- és PPD-mentes és állatkísérletektől elzárkózó természetközeli brand. Kiváló külföldi, valamint magyar szakemberekkel dolgoznak és mint megtudtuk, a Mod&Co budapesti csapata a közelmúltban végezte el a márka “gold key” névre hallgató tréningjét, mellyel fodrászaik nemzetközi oktatókká váltak.A Hold utcai szalon Barsi Balázs felségterülete, rajta kívül jelenleg még három fodrászhoz jelentkezhetünk be. Az üzlethelyiség centrumában az asztal áll, mely Szőke Gábor Miklós munkája és egy elég masszív remekmű. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Mod&Co Hold utca enteriőrje nem csupán nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő, de akár egy galéria vagy közösségi tér jegyeit is magán viseli. Lényegében nem tévedünk sokat: divatra, szépségre, esztétikumra fogékony szakemberek és vendégek találkozóhelye.
Mod&Co
WEB