A minifesztiválból mozgalommá, életérzéssé és divatmárkává nőtt Einfach Berlin csapat a nyári atlétái, pólói után a fagyos napokra is gondolt. Bár a longboardot és a biciklit sokan télire sem teszik parkolópályára, most inkább a nagy, városi sétákhoz, kedvenc helyeken való forralt-borozáshoz készítettek ruházatot. Nekünk a sapkák lettek a kedvenceink.

2013 óra elég szép pályát futott be az Einfach Berlin, mint városi életérzés, zenei iránymutatás, az "urban" szó megtestesülése, s mint divatmárka is. Készítettek már limitált darabos vintage holmikat, az alap pólók és vászontáskák mellett, nyáron a fekete-fehér-szürke szentháromságot is megtörték kékkel és türkizzel, most pedig a téli időszakra gyártottak menő férfi és női modelleket. Éppen olyanokat, amiket, ha a mix'n'match szabályt alkalmazzuk, akár alkalomra is fel lehet venni, de egy sima pénteki hétkeres iszogatáshoz is jól passzolnak.

Az új kollekcióban is jelen vannak a kék, valamint élénk piros és bordó darabokat is találunk. Hoodie-kat, vékonyabb pamutból készült hosszú ujjú felsőket, klasszikus, belül meleg és bolyhos trainer felsőket, beanie sapkákat és vászon zsákokat találunk a téli Einfach Berlin cuccok között.
Fotók:iambarnie.comLayout:

//no-do.dk/