Múlt héten mutattuk be a vadonatúj, hatkötetes Kis Hungarikumhatározó sorozatot. Ezek a vicces, informatív és művészi kis könyvek egészen új módon szemlélik Magyarországot. Most megtudhatod azt is, hol és mennyiért juthatsz hozzá a sorozathoz, ráadásul egy sor izgalmas, a könyvekhez illő kiegészítő is a boltokba kerül. Az angol, olasz és magyar nyelven is kapható Kis Hungarikumhatározók karácsonyi ajándéknak vagy szuvenírnek is tökéletesek.

A hat könyv hat különböző témát feldolgozva (Balaton, fürdők, kocsmák, közhelyek, pálinka, piacok) a magyar hétköznapok szemszögéből mutatja be, milyen viccesen is látják magukat az itt élők. Az eredmény egyszerre informatív és humoros. A Szabó Zsófi által megálmodott, díjnyertes designnak köszönhetően a Kis Hungarikumhatározó sorozat, melyet a We Love Budapest mögött is álló We Love Publishing ad ki, több mint könyvek egyszerű gyűjteménye: minden darab esztétikus és önállóan is megállja a helyét.

Jó hír, hogy a Kis Hungarikumhatározók angol és olasz nyelven is elérhetőek. A sorozat több szempontból is tökéletes választás: szuper alternatíva a giccses szuvenírek helyett, érdekes lehet azoknak a külföldieknek, akik kíváncsiak rá, milyen az igazi Magyarország, és az egyik legjobb karácsonyi ajándék, ami idén a fa alá kerülhet.

A könyvek mától kaphatóak, amit könyvbemutató bulival ünneplünk meg ma este 7 órától a Konyhában, ahová mindenkit szeretettel várunk. Gyere el te is, találkozz a sorozat készítőivel és kiadójával, és válogass kedvedre a könyvek és kiegészítők között. A rendezvény részleteit itt találod.

Minden könyvet egységes, 1790 forintos áron lehet megvásárolni, és boltokba kerülnek a köteteket kísérő szép és minőségi kiegészítők is. Limitált számban kapható majd hat különböző féle, Zsófi által tervezett szitanyomat (6 990 Ft). Minden változatból csupán 100 egyedi számozású példány készült, amelyeket Zsófi saját kézjegyével és pecsétjével látott el. Lesznek még vászontáskák (1 990 Ft), kisebb, B7 méretű (490 Ft) és nagyobb, B5 méretű (790 Ft) jegyzetfüzetek és kártyapaklik (1490 Ft).

A Kis Hungarikumhatározókat megtalálod több design boltban és kisebb könyvesboltban, és megvásárolhatod az interneten is. Ha többet szeretnél megtudni, nézd meg a Kis Hungarikumhatározó sorozat weboldalát és Facebook-oldalát. A könyvek jelenleg az alábbi helyeken kaphatók:
Projekt Showroom: karácsonyi pop-up üzlet December 11-22. 10:00-20:00 6. ker., Dessewffy u. 18-20.

Magma+1014 Budapest, Úri u. 26-28.
Ajándék Terminál (a Design Terminál szervezésében) December 5-24.

Mono Art & DesignWAMP karácsonyi vásárDecember 7., 14., 21.
Lakásvásár a TelepenDecember 6.

A Kis Hungarikumhatározó tökéletes ajándék a szeretteidnek, de ha jó voltál idén, a könyvecskékkel magadat is „meglepheted” karácsonyra.