Ha az elmúlt hetekben besétáltál a Gozsduba, biztosan megálltál egy pillanatra. Először valószínűleg a furcsa árnyékot szúrtad ki az udvar közepén, de amikor felnéztél a boltívekre, valami olyasmit, amire aligha számítottál: egy fejjel lefelé lógó óriási fekete zongorát.

Nem kell megijedni, senki életére nem törnek és nincs "kandikamerázva" sem a környék. Az egész egy különleges Facebook-játék, a Generali GixerMixer része, amely a ránk leselkedő veszélyekre hívja fel kreatívan a figyelmet: a hatalmas zongora a váratlan helyzeteket szimbolizálja. Mert ugye alapesetben nem állnál meg egy baljósan himbálózó tárgy alatt, most viszont nyugodt szívvel fotózkodhatsz, miközben arra lehet gondolni, hogy a balesetek nagy része egy kis odafigyeléssel elkerülhető lenne.

Az akció azonban nem csak a zongora és a szórakoztató Facebook-játék, hanem a nyeremények miatt is vonzó. A Generali Facebook oldalán található GixerMixer-ben 25 Youtube-videóról kell eldöntened, hogy sikerrel vagy gikszerrel fognak-e végződni. Ha egy nehéz napot követően eddig is a "fail" videókon való röhögéssel kapcsoltad ki az agyad, ezt a játékot imádni fogod! A GixerMixerben látható csattanós helyzetek miatt sem kell aggódnod, ugyanis a tippelést követően felugró humoros leírások a megfelelő biztosítás kiválasztásában is segítenek.

Az ötletben az a legjobb, hogy végre egy olyan kampányt láthattunk, ami a rábeszélés helyett játszva tanít és szórakoztat.

A nyereményekre visszatérve pedig arról se feledkezzünk meg, hogy a 3 csillagos Csepel Royal bicikli és a Skullcandy fülhallgatók pontosan azok az ajándékok, amire egy mai fiatalnak szüksége van. Ezek után csak ajánlani tudjuk az október 13-ig tartó játékot, amelyet ide kattintva érhetsz el.