Akik kutyussal élnek és szeretik aktívan tölteni a mindennapokat, sokszor viszik magukkal kedvencüket – már olyan helyekre, melyek szívesen fogadják négylábú társainkat. Szerencsére egyre több az olyan szolgáltató, amely fontosnak tartja a kutyus vendégeket is: például vízzel, száraz eledellel kedveskednek nekik és örömmel várják őket. Egyedülálló verseny indul Az év kutyabarát helye 2014 címmel, mely több kategóriában keresi a hazai kutyatartók által legjobbnak tartott helyeket.

Négylábú kedvenceinkkel bizony tervezni kell: nyaralni, kikapcsolódni, szórakozni is jó velük menni, ám a hazai, körülbelül 1 millió felelős kutyatartó sokszor akadályokba ütközik. Leghűségesebb társunkra nem minden vendéglátóhelyen, szolgáltatónál kíváncsiak rajtunk kívül. Jó hír, hogy mégis egyre több az olyan hely, ahol ivótállal és néhány jó szóval fogadják a kutyásokat. Ezeket a helyeket hivatott most összegyűjteni és díjazni Az év legjobb kutyabarát helye 2014 pályázat.Ezúton ösztönöznénk mi is azokat a budapesti szolgáltatókat, akik szívesen fogadnak kutyákat is, hogy bátran jelentkezzenek a felhívásra. A pályázási időszak után augusztus 15.-én indul a szavazás és egészen szeptember 15.-ig tart majd.

Miért érdemes nevezni Az év legjobb kutyabarát helye 2014 pályázatra?-

A verseny ideje alatt folyamatos kommunikációt biztosítanak egy rendkívül értékes célcsoporthoz.
- A kategórián belül elnyert cím esetén büszkén viselhetik online és nyomtatott formában is a címet -

A média segítségével több százezer emberhez juthat el az adott hely/szolgáltató neve, szellemisége - A kutyabarát Facebook profilja egy héten kb. 100-150 ezer, embert ér el, ehhez csatlakoznak a partnerek megosztásai is, mely további 700-800 ezer elérést generálnak - A társadalmi felelősségvállalás jegyében egy hasznos ügyet támogathatnak - A verseny ideje alatt médiapartnereknek köszönhetően az ÉV KUTYABARÁT HELYE 2014 kampány üzenete körülbelül 1,5 - 2 millió emberhez juthat el.

Kategóriák- Szálloda- Panzió- Vendégház- Étterem- Kávézó- Borbár- Romkocsma- Cukrászda- MunkahelyA nevezési űrlapot ITT találjátok. A pályázaton nevezési díj ellenében lehet indulni, melynek díja 20 000 forint + Áfa.

Ha van kedvenc kutyabarát helyetek, ne habozzatok és hívjátok fel figyelmüket erre a lehetőségre, hiszen lehet, hogy éppen az a hely viszi el a címet, ahova Ti is örömmel tértek be, kutyusotokkal.