A tavasz az újjászületésről, a  megújulásról szól, ennek tükrében pedig ilyenkor erősebb hullámokba tör ránk a vágy, hogy új színt vigyünk életünkbe. A változtatásokat érdemes az otthonunkkal kezdeni, amelyhez a méltán híres és mindig várva várt Projekt Showroom biztosítja 10 napon keresztül az inspirációt. A leghíresebb budapesti pop-up üzlet, amely ezúttal a 8. alkalommal jelentkezik, ismét antik bútorokat hozott nekünk, csak most többet és jobbakat. A projektet ismét nagyon szeretjük. 

A Projekt Showroom nem véletlenül az egyik legnépszerűbb pop-up üzlet Budapesten: a csapat időről időre felbukkan a belvárosban és pontosan tudja, hogy éppen mit szeretnénk venni. Aktuális üzletük a tavaszi megújulás jegyében ismét antikbútorokat gyűjtött össze nekünk, hiszen a tavasztól pezsgő hormonoknak sokkal jobb egy felturbózott lakásban tombolni. Ez a téma már ugyan volt korábban, de megígérjük, hogy egyáltalán nem unalmas. Ez alkalmommal egyébként egy kooperációról van szó, hiszen a korábban már sokat segítő Matisz Alizé az érdem körülbelül fele.

A vendéglátó Blitz Galéria mindhárom emeletét elfoglalta a ProjektShowroom team, akik ez alkalommal még a korábbiakoz képet is kitettek magukért. A tágas térben amerre a szem ellát “azonnal akarom” kategóriába tartozó tárgyak hevernek: vannak asztalok, székek, fiókük, lámpák, fogasok, padok, szekrények illetve az összes ezekhez kapcsolódó, vagy ezekbe való kütyük.

De lássuk az új üzlet kínálatát, ami ezúttal elsősorban a falusi város, a kortárs falu és a nomád vonalat képviseli. Igazából annyi minden van, hogy nem vállaljuk be, hogy felsoroljunk külön mindent, viszont elmondjuk mik voltak a mi személyes kedvenceink. Először is láttunk két furcsa szerkezetet, amikről kiderült, hogy egyszer kukorica morzsolóként funkcionáltak, ma viszont már a dizájtermék kategódiába tartoznak. Aztán láttunk steam punk stílusú lámpát, ruhatárolásra szuperül alkalmas orosz katonai ládákat, szekérkerekeket, specialisan rántottasütésre való serpenyőt és gyalupadból kialakított írósazstalokat, amiket rögtön elképzeltünk a dolgozószobánkba (ami nincs).

Mindeképpen külön szertnék említeni a számunkra abszolút befutót, ami nem más, mint egy körülbelül 1000 éves, kézzel tekerhető vetítőgép, ami még mindig működik. Nem tudjuk mire használnánk, ha megvennénk, de egy biztos: kell.

Az aktuális Projekt Showroom egy különleges dobása ez alaklommal az emeleten található kortárs dizájn-outlet, ahol rendkívül jó áron kaphatunk meg modern berendezési tárgyakat.

Az üzlet ez alkalommal is 10 napig lesz nyitva, tehát érdemes minél előbb lecsapni rá, bár új áru folyamtosan érkezik.