A karácsonynak megvan az a furcsa tulajdonsága, hogy beszippantja a téridőt, ami aprócska életünkben úgy csapódik le, hogy azt hiszük, rengeteg időnk van még ajándékvásárlásra. Pedig nincs. S.O.S. segítségnyújtás gyanánt összegyűjtöttük azokat a tiszavirág életű pop up üzleteket, amelyek választékával a legkevésbé lehet mellélőni a vásárláskor. Hajrá!

L'école & DAIGE Pop Up Store

A L'école, Magyarország első divatsmink iskolája és szalonja Párizsiutcai műhelyében három napos divat és smink eseményre várja mindazokat, akik szeretnének egy profi sminket, vagy ajándékot vennének a DAIGEdesigner márka pop-up store-jából. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik szeretik a természetes hatóanyagú dekorkozmetikumokat.

Cím: 1052 Budapest, Párizsi utca 9.Nyitva: december 20-ig
FacebookProjekt showroom

A híres ProjektShowroom mindig megújuló popupüzlete karácsonyi különkiadást ajándékozott az ünnepkre, de ezúttal a Dessewfyutcában. A különböző divatmárkák mellett idén gyerekjátékok, díszek, étkészletek, könyvek, párnák, órák, ékszerek, lámpák, és sok egyéb várja a vásárolókat. Itt nehéz nem találni ajándékot, sőt még jótékonykodhatunk is, ha viszünk egyet azokból a különleges takarókból, amelyek hajléktalanok életetét menthetik meg a hidegben.

Cím: 1066 Budapest, Dessewffy utca 18-20.Nyitva: december 23-ig.


Facebook

Heinrich alkotói szint

Az Alkotói Szint idén megpróbál gondoskodni a későn kapcsolókról, és karácsonyipop up boltot nyitott. Aki nem ismeri még ezeket a műhelyeket és márkákat, azoknak legfőbb ideje, hogy gyorsan pótolják a hiányt. A következő tervezők portékájával találkozhatunk az üzletben: Aimée, Bada Emőke, Badhabit Design, Börcsök Anna, Daige, ESZKA, gizellab,Kores : artkores.com, La Fragile, Móga Barbara, musume.hu, Neuzer Zsófi,Piroshka, Pop Design, POPO, Szabó Zsuzsi, Szűcs Ági, és Twofold Concept.
Cím: 1085 Budapest, Üllői út 32.

Nyitva: december 20-ig, minden nap 11:00-18:00-ig.


Facebook

Anh Tuan Pop up Store

A Madame Noi vietnami étterem - amiről már részletesebben írtunk - egy részéből kialakított pop up üzletben a tervező 2013/14-es táskakollekciójából válogathatnak a vendégek. A kaland duplán kifizetődő, hiszen az egyedi ajándékok mellett kedvezményes ebédet is fogyaszthatunk tekercsek, vagy Pho leves formájában. Jelszó: kellemeset a hasznossal.

Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 8.Nyitva: december 22-igWAMP - Minden vasárnap karácsonyig

Nem csak azért jó dolog dizájtárgyakban gondolkodni, mert sok köztük a jó ötlet, hanem azért is, mert ezek közül minden egyedi. A WAMPkarácsonyikülönkiadása december 8-án kezdődött és karácsonyig minden vasárnap várja a vásárlókat a Millenáris
B csarnokában. Nem nehéz kiszámolni, hogy az utolsó alkalom a 22-én lesz, ami már tényleg az utolsó előtti pillanat. Javasoljuk, hogy akinek még sincs semmi fa alá való, az ne hagyja ki, hacsak persze nem akar együtt zárni az Alexandra könyvesbolttal 24-én kora délután.

Cím:

Millenáris – B csarnok
Nyitva: december 22-ig, 10:00-18:00
Facebook

DIP - Design Passage

A 2013 június 16-a óta létező DIP, a Central Passage védettségében kapott helyet, azzal a céllal, hogy összefogja a dizájn-területén alkotókat, és népszerűsítse az általuk készített termékeket. Természetesen a december itt is a karácsonyról és az ünnepi készülődésről szól, ennek most kifejezetten örülhetünk a vásárlás nagy hajrájában.

Cím: 1061 Budapest, Király utca 8-10.Nyitva: december 21-ig.


Facebook

Loft Interior adventi vásár

A Loft bemutatótermében 18 tervező egyedi lakberendezési tárgyait kaphatjuk meg ajándékba december 7-e óta. Az Advent utolsó hétvégéjén is rendelkezésre áll még ez a lehetőség, ha valaki még nem érezné teljesnek az ünnepi felkészülését. A következő tervezők termékeivel találkozhatunk: frantaagi. LÁMPÁK. CATA, Adamlamp, Juhos Design Studio, Kósagabi - textiles, Lubloy, MOHA design, NKdesign, Tipománia, Flux Chairs Hungary, schalleszter, Sodo, Petyka, Evuska Pillows and Others, sixay furniture, Coloring bubbles -matrica design, Urbánfy Éva és Judit Vigvári Design.
Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.Nyitva: december 22-ig.
Facebook