Napközben az emberek többségei pult mögött áll vagy az a bizonyos asztal mögött ül, illetve maszkban, maskarával, harci díszben várja a 8 órás, de gyakran hosszabbra nyúló csata végét, hogy utána önmaga legyen, nyakába vegye a várost és a pezsgő éjszakát. Ezt az életérzést figyelembe véve készültek el a Pinetime legújabb ruhadarabjai.

Festival Hoodies

Hamisítatlan nyári miliő. A fröccsszagú fővárosi forgatagban csupa vidám embert látni, akik koradélutántól késő estig bolyonganak kedvenc romkocsmáik és a belvárosi parkok között. A nappalok gyorsan eltelnek és ilyenkor még munkába járni is más. Az egész napos fárasztó agytornát követően szívesen cserélik a menedzser típusú kollegák is pulcsira és pólóra a szorító inget és nyakkendőt. Egyre több biciklis emberrel találkozik az ember, de nem ritka az sem, hogy gördeszkás fiatalok guruljanak szembe az utakon.

Amikor elindulunk otthonról fontos, hogy kéznél legyen egy olyan kedvenc ruhadarab, amit szinte minden élethelyzetben és szeszélyes időjárási körülmény között is fel tudunk venni. Kényelmes viseletet biztosít, és praktikus megoldást nyújt a váratlan helyzetekben.A fenti szempontokat és életérzést tartja figyelembe a Pinetime legújabb kollekciója, ami a megszokottnál ugyan kevesebb terméket tartalmaz, de azokat továbbra is a lehető legmagasabb minőség garantálás mellett, egyedi vonalakat követve készültek.

Midnight- Fordítsd ki a nappalod éjszakára, hogy felejthetetlen legyen minden nyári estéd!

Ebben a szellemben készültek a PinetimeClothing, Midnight széria darabjai, melyek inside-out hord- hatóak. A Pinetime tervezői úgy gondolták kifordítják a anyagot annak érdekében, hogy a hétköznapi csiszolt, homogén fekete felület legyen a test felé fordítva , ezzel kiemelve az anyag belső értékeit. Így a testünk egy finom felülettel érintkezik, a külvilág felé pedig egy nem megszokott struktúra köszön vissza. Akár csak – átvitt értelemben – a legtöbb ember éjszakai élete során.A szőtt pamut - poliészter és viszkóz keverék kifordított felülete, apró RGB (piros-zöld-kék) színű fonalakat tartalmaz melyek megszínesítik az éjjelt és a város fényei újra életre kelnek a viselőjén.
A fém, szegecselt fenyőfa embléma a bal mellkason pedig csak hab a exkluzív tortán.