Karcsi papírboltja néhány napra az online shopok világából kilépve saját helyiséget és kézzelfoghatóságot kapott a Projekt Showroomban. A Karcsi-papír szerelmesei pedig boldogan ragadták meg a páratlan lehetőséget és vetették bele magukat a színkavalkádba, hogy mindent alaposan megnézzenek, élőben, természetes fénynél, az anyagok és az árnyalatok teljes pompájában. Mi is bekukucskáltunk a pop up-papírmennyországba!

Papírdekort mindenkinek!Karcsi papírboltjának missziója, hogy ötletes és igényes dekorációval egyrészt természetesen méltóképpen díszítse az ünnepeket, de főként feldobja és megszínesítse a mindennapokat, hiszen annyi jókedv, amennyit a sokszínű papírdekor adni képes, minden körülmények között jól jön. Így aztán az újranyitásonként folyton megújulni képes Projekt Showroomnak ezúttal nem volt nehéz dolga a rendelkezésre álló belső terek megújításával, kreatív felhasználásával és dekorálásával. Karcsiék „hozott anyagból” megoldottak mindent, így aztán a legkülönfélébb árnyalatú termékek nem csak impozáns halmokban álltak egymás mellett szemet gyönyörködtető színskálában, de mindenből rengeteget láthattunk bevetésen is, ahogy a falakat és az enteriőr megannyi pontját díszítették. Ezzel pedig sikerült elérniük, hogy az ember csak belépjen a helyiségbe, s máris megannyi kreatív ötlettől vezérelve dekorálni akarjon!

Esküvő és minden másMárpedig ehhez itt minden kéznél volt. Egy sarokban elkülönítve csodálhattuk meg a rengeteg különböző stílusú és színvilágú esküvői meghívót – természetesen teljes szettben, tehát a meghívókhoz minden esetben tökéletesen passzoló kísérő- és ültetőkártyák, borítékok, sőt köszönőajándékhoz való dobozok is társultak. Az esküvő-tematika azonban csak egy szűk része a papírbolt változatos kínálatának, az imádnivaló kicsi kartondobozok, színes pecsétek, vintage hatású szívószálak, pamutzsinórok, óriáskonfettik, selyempapírból készült, vidám pompomok és egyéb függők a világ minden árnyalatában, amiben csak papírdekorációt készíteni érdemes, felsorakoztak a pop up üzletben.

Az asztalterítés művészeteHogy a bőség zavarától lehengerelt vásárlót vezessék egy kissé a temérdek szépség között és ötleteket adjanak az ízléses felhasználásra, három asztali installációt is felállítottak a teremben, ezeket pedig különböző hangulatban és eltérő színvilág szerint terítették meg a vidám, romantikus árnyalatokban pompázó, pöttyös cupcake-papírokkal fémjelzett és délutáni, barátnős teázások hangulatát idéző változattól a mélyebb árnyalatokkal, elegáns stílben megálmodott, szalvétagyűrűvel, pohárdísszel és csipkézett tányéralátéttel felszerelt ünnepi asztalig.

A látogatók pedig meghálálták a munkát, amit a webshop átmeneti offline-ná varázslásába fektettek, sok visszatérő, elkötelezett vásárlójuk kereste fel Karcsiékat a Projekt Showroomban – nem beszélve a hivatásos stylistokról és esküvőszervezőkről, akik ugyancsak egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a papírdekorációk iránt –, hiszen ez egy kivételes alkalom volt arra, hogy a teljes termékpalettával a maga kézzelfogható és megszemlélhető valóságában találkozzunk.