Már mindenki izgatottan készül a szilveszterre, amikor a trombiták, a pezsgő és a már jóval éjfél előtt önmagukat kiütő fiatalok birtokba veszik a várost. Mivel senki sem szeretne a bőség zavarában rossz last minute döntést hozni, és egy volt osztálytárs unalmas házibulijában kikötni, ezért szeretnénk javasolni néhány tényleg jó programot, hogy megkönnyítsük a felkészülést a 2012-es év majdnem legfontosabb döntésére.

Éljen a baglyok éve - InstantA Nagymező utcai szórakozóhely a baglyok évére készül, bár az éjszakázással idén sem volt semmi probléma. Ami ebben a buliban igazából különleges lesz az az, hogy 18 órán keresztül egészen az újév első napján 14 óra 16 percig fog tartani. Annak, aki úgy érzi, hogy képes lesz agykárosodás nélkül ennyi ideig multani, annak előre is szeretnénk megszorítani a kezét! A jegyek az Instantban kaphatók 2200 forintért, ami szilveszter napjára már 2500-ra emelkedik.

Szilveszteri házibuli - KözhelyNem kell aggódni, a rendőrök, a mentősök a tűzoltók és a hadsereg is felkészült december 31-re, így az állampolgárok feladata ezen a napon csak az önfeledt szórakozás.

Budapest egyik új fiatal reménysége a Közhely egy stílusához passzoló bulival szállt be a szilveszteri partiversenybe. Az Italo Disco névre keresztelt estét Simon Iddol és Deep 88 fogja megzenésíteni. Lehet majd ismerkedni, énekelni, táncolni a végén pedig örülni, hogy erre a bulira esett a választás. A belépő ide 2000 forint.Első Szilveszter a világvége után - Fogas HázIlyenkor Budapest utcái megtelnek izgalommal, és feltűnnek azok a furcsa emberek, akik amikor elmegyünk mellettük azt súgják a fülünkbe, hogy “petárda, rakéta eladó”. Persze, aki a Fogas Házba megy, a világvége utáni első szilveszteribulira, annak nincs szüksége ilyesmire, mert lesz izgalom bőven. Érdemes már úgy megérkezni, hogy teljesen megnyugodtunk, elfelejtettük a majákat, az ufókat, a meteorokat és a mágneses pólusokat. A mulatság ára 800 forint lesz, ami valóban szinte semmi, ha azt nézzük, hogy kapunk cserébe rengeteg breakbeat-et, hip-hop-ot és még több más agyeldobós elményt.

Szilveszteri házibuli - Közhely
Nem kell aggódni, a rendőrök, a mentősök a tűzoltók és a hadsereg is felkészült

december 31 -re, így az állampolgárok feladata ezen a napon csak az önfeledt

szórakozás .

Budapest

egyik új fiatal reménysége a

Közhely

egy stílusához passzoló bulival szállt be a

szilveszteri

partiversenybe. Az Italo Disco

névre keresztelt estét

Simon Iddol

és

Deep 88

fogja megzenésíteni. Lehet majd ismerkedni, énekelni, táncolni a végén pedig örülni, hogy erre a bulira esett a választás. A belépő ide

2000 forint .


Szeletelés és dubstep –

Dürer Kert A

Dürer Kert

idén az eletronikus zene rajongóinak szervez

újévi bulit , ami leginkább egy kisebb fesztiválra szeretne hasonlítani. A három különböző teremben igazi szeletelésre lesz lehetőség

dubstep , vagy

minimál

stílusban. A zenei sztárvendégek Belzebass és Laska Kicks

lesznek, sok más egyéb hazai lemezlovas mellett. A belépés

2500 forint.Trafiq SzilveszterAki koktélokkal és olyan ételekkel szeretné befejezni a 2012-es évet, mint a kacsasült, vagy a libamájmousse annak a Trafiq-ban a helye. Ez a különleges szilveszteri buli természetesen az exkluzív hangulat mellett egyéb helyszíni meglepetéseket is tartogat. A bulira jegyeket a Trafiqban lehet vásárolni 10 990 forintos áron, ami tartalmaz egy welcome drinket, egy éjféli koccintós italt és aperitivót. Ha valaki 23:30 után érkezne, mert addig más dolga van, az egy 4990 forintos sétálójeggyel még ilyenkor is csatlakozhat. Asztalt foglalni pedig e-mailben, vagy telefonon érdemes a +36 30 464-0646-os számon.

Nyitó Napok + Szilveszter – Kolor BárAz egyik talán legjobban várt budapesti szórakozóhely végre teljesen kinyit. Ennek örömére egy december 28-tól folyamatosan tartó bulisorozatot rendez, amelynek csúcspontja egyben a hivatalos nyitás időpontja is lesz, ami éppen december 31-e. Ezek a véletlen egybeesések valószínüleg sokakat fognak a Király utcába vonzani az újév előestéjén, hiszen igenis számít, hogy a leendő törzshelyünkön koccintsunk 2013-ra. A belépés regisztrációval ingyenes, anélkül pedig 2000 forintba kerül. Regisztrálni itt lehet.Irie Maffia Szilveszter – Barba Negra Music ClubVörösboros kóla, boldog ugrándozás, néha talán egy kis

pogózás:


erről szólnak azok a ska-s, reggea-s, punkos esték. Aki ebben a stílusban akar átmulatni a következő, remélhetőleg még több rock’n roll-t tartogató évbe, annak ideális választás lehet az Irie Maffia szilveszteri bulija, ahol a sokak által kedvelt zenekar a Skafunders és a Vebkillaz zenekarokkal lép majd színpadra. A jegy ára elővételben 2500, helyszínen, pedig 3000 forint lesz, amibe beletartozik egy welcome drink is, ami ez esetben vodkanarancs. Jegyek a Barba Negra Music Club recepcióján kaphatók.