Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

Anh Tuan Budapestről

A világ vezető design magazinja, a Wallpaper interjút készített - az első magyarként - Anh Tuan tervezővel, aki kedvenc budapesti helyeiről mesélt.

Luu Anh Tuan egyedüli magyar tervezőként mesélt a magazinnak a városról, arról, hogy mit csinálna, ha lenne 20 perce, 1 órája, egy délutánja vagy akár egy egész napja a fővárosban. A tervező még mesélt arról is, hogy mik a kedvenc helyei, hova látogat el szívesen, ha egy kis inspirációra vágyik.

Luu kiemelte a Párizsi udvart, annak könyvesboltját, valamint gyönyörű freskókkal díszített kávézóját. Ha egy kis nyugalomra vágyik, ellátogat el a Budai Várba, hogy gyönyörködhessen a kilátásban, ha pedig van ideje, szívesen jár úszni a Széchényi Fürdőbe. Turistáknak a Hősök terét ajánlja, egy esti koktélra a barátaival pedig a Sandokan Lisboa Solingbarba jár szívesen. A kedvenc épülete Budapesten a Török Bankház.

Az interjúban megemlíti többek között azt is, hogy fejlődést lát a magyar fiatalok öltözködésében és, kulisszatitokként elmondta azt is, hogy hova fog utazni ősszel a következő kollekciójának anyagaiért.
A tervezőről:Luu Anh Tuan üzlete igazi egzotikus fűszer a budapesti dizájner palettán. A divattervezőt európai és ázsiai utazásai inspirálták, majd 2006-ban nyitotta meg szalonját belvárosban. A férfi és női kollekciók mellett az alkotó munkáját további bőrtáskák és egyéb kiegészítők dicsérik. A geometrikus minták a tervező munkáiban mindig is jelentősek voltak, így számos ruhadarabon visszaköszönnek a három- és négyszögek.

Hasonló tartalmak

Shopping

Új kulináris zarándokhely a MOM Parkban – Megnyitott a Bocca Gourmet Stories

?>

200 négyzetméteres gourmet-üzlet nyitott a MOM Parkban a hazai és a nemzetközi delik legjavával – megnéztük a Bocca Gourmet Storiest.

Sapkát, sálat, balaclavát! – Bohém, egyedi tervezésű kiegészítők a téli depi ellen

?>

Vészeljétek át a telet bohém és stílusos sálban, sapiban, balaclavában vagy puffer kendőben – 14 tervezőt vadásztunk össze nektek!

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Neked ajánlott

A