Milyen és milyen lehetne a mi Budapestünk?

Kreatív elméletek, progresszív gyakorlatok, működő stratégiák és úttörő kommunikáció. Ezek a témák lesznek porondon Budapesttel összefüggésben május 25-én, a Powered by Budapest – Urbitális Kreatív Napon. A szervezők, azaz a We Love Budapest, az Urbanissimus Egyesület, illetve a rendezvénynek otthont adó Design Terminál arra törekszenek, hogy az egész napos program keretein belül összehozzák a városfejlesztés jelentős képviselőit, illetve a legkülönbözőbb területről érkező kreatív szakembereket.
Kikre számíthatunk?
Az előadásokért az Urbanissimus Egyesület, a Defo labor, a Design Terminál, a Bródy House és a We Love Budapest felelnek. Többek közt Adam Goodman producer, Száraz István, a We Love Budapest ötletgazdája, Gauder Péter, urbanista és Novotta Krisztina, a FUNZINE szerkesztője osztják majd meg eddigi tapasztalataikat, illetve előremutató ötleteiket.

Az egész napos előadássorozat és a kerekasztal beszélgetések mellett a Design Terminál tetején árlimitált designvásár várja az érdeklődőket a Hybrid Hybridart Design Shop & Cafe szervezésben. Este pedig Design Disco zárja a Kreatív Napot a Neston online rádió jóvoltából.

Facebook esemény itt!