A karosszékből álljatok most fel!  Na de hol van már a Tévétorna, vagy akár Bíró Ica kazettája? És a hajunkat becsípő rugós expander vagy a pincében porosodó szobabicikli? Ez ma már mind smafu. Evezz inkább gumicsónakban a Parlament előtt, szakadj meg a nevetéstől jóga közben, vagy eddz vasalódeszkával a szabad ég alatt!

Egy kis torna néhány percen át, ne tessék félni, senkinek sem árt. Főleg olyankor, mikor a hosszú ujjú kabát lekerül és ebből kifolyólag könyörtelenül lehullik a lepel.

Mindenekelőtt oszlassuk el a tévhiteket: a mozgás nem kínlódás. Sőt, lehet kifejezetten szórakoztató is.Kalandot kereső csapatjátékosoknak - Softrafting

Ha a Dunán csordogáló teherszállító, városnéző hajók között egy csapat vidáman evező gumicsónakos köreiben találnád magad, ne csodálkozz! Nem, nem őrültél meg, csak softraftingozol. Vagyis egy borulás biztos vadvízi gumitutajban evezel többedmagaddal, miközben a budapesti panorámában gyönyörködsz. Az evezés megmozgat, a látvány leköt, a közös kaland pedig szórakoztat.
Képzeld el, hogy a hajók óriásiak, te pedig hozzájuk képest nagyon pici vagy. Az épületek lába épp a szemmagasságodat súrolja, egy-egy gyenge hullám is viharként dob meg. És húzd meg, húzd meg, mert csak így juthatsz el Újpestről az A38-ig. Felejthetetlen élmény és lassan szűnő izomláz a karodban.Kedélyes társaságkedvelőknek - Hahota jóga

Kedélyes és kövér. Valahogy beleivódott tudatalattinkba, hogy ez a két tulajdonság gyakran jár együtt. Hát akkor most romboljuk le ezt a beidegződést, és szakadjunk meg a nevetéstől sportolás közben! Erre lehet kiváló eszköz a már nevében is sokat sejtető hahota jóga.
Most azt képzeld el, hogy húsz vadidegen emberrel egyetemben mindenféle különösebb kiváltó ok nélkül egyszer csak kitörő röhögésbe kezdtek és ezt csináljátok legalább fél órán keresztül. Hogy miért? Mert tudományosan bizonyított tény, hogy a nevetés gyógyít. A jóga pedig korunk egyik legnépszerűbb sportja. Miért ne ötvöznéd hát a kettőt? Kapaszkodj meg és fogd a hasad!

Haladó háziasszonyoknak

Ki mondta, hogy a vasalás unalmas, kötelező, magányos tevékenység? Biztosan az, aki még sosem találkozott az extrém vasalás nevű sportággal. Egy barlang sziklái között, hegytetőn, víz alatt, vagy épp a Hősök terén? Vasalni kérem szépen, bárhol lehet.
Most jön ugyebár az elképzelős rész. Képzeld el, hogy biciklizel, siklóernyőzöl, szörfözöl, síelsz, búvárkodsz, vagy épp várost nézel és mindeközben vasalsz! Valószínűleg ezúttal is az motoszkál a fejedben: jó, de miért? Mert ennél nagyobb őrültséget ki sem találhatnál, ráadásul sportolás közben a házimunka egy részét is letudod. Itt nincs link, fogj egy vasalódeszkát, egy vasalót és irány a vadon!