Hallottatok már róla? Kóstoltátok? Esetleg imádjátok vagy éppen berzenkedtek tőle, mert olyan különleges? Szeretnétek jobban megismerni, megtudni róla mindent? Részesei akartok lenni a tavasz egyik legmenőbb eseményének? Merthogy a nemzetközi Macaron Nap az! Az idei örömnap, március 20. 

ProgramMacaron VásárMindenki kiválaszthatja kedvencét!
Itt lesznek a profik: Sok és sokféle macaron egy helyen, különböző készítőktől. Macaron árusító üzletek és cukrászdák kínálatából vásárolhattok! Az első 10 vásárló ajándék macaront kap. És itt lesznek a szenvedélyes házi macaronkészítők: Lehet, hogy ők (Te) készítik a legszebb és legfinomabb macaronokat! Házi sütésű macaronokkal bemutatkozhat mindenki, akinek van kedve.
Jelentkezz, ha szeretnél részt venni macaronjaiddal: info@macaronnap.huMacaron Verseny2 kategóriában (profi és amatőr) macaron versenyt tartanak, amelyet egy elfogulatlan, hozzáértő zsűri fog vakon elbírálni (íz, szín, állag és összbenyomás alapján). A győztes értékes nyereményt kap.
A zsűri elnöke Mautner Zsófia (Chili & Vanilia) lesz. Várható nyeremények: macaron készítő tanfolyam 2 fő részére a Chefparade Főzőiskola felajánlásával.Macaron KoktélbárA Macaron Nap résztvevőjeként üdvözlhetjük a Boutiq Bárt! Macaronjaitokhoz könnyű, különleges koktélokat kínál a Boutiq Bár, szem előtt tartva a színek és ízek harmóniáját is!BemutatókKülönleges konyhaeszközök, macaron készítéshez szükséges kellékek bemutatója és vására.EgyébZene, kisfilmek kivetőn: a rendezvényhez a zenét Uplifting Brew és a Recorder dj-i fogják biztosítani szem (fül) előtt tartva a francia hangulatot és a színkavalkádot.

Ékszer kiállítás: macaron ékszerek bemutatója (Mabeauty) és vására Más helyszíneken csatlakoznak hozzánk:
- A Macaron Napon a Spoon Cafe & Lounge étteremben a Macaron Nap Magyarország 2012 jelszó bemondása után a vacsora mellé ajándék macaronokat adnak.
- A pécsi Enoteca Corso is csatlakozik és a Macaron Nap jegyében bemutatót tart Pécsett.

Mit? Macaron nap Mikor? 2012. március 20. (kedd) délután 17:00 – 21:00-ig Hol? nU BISZTRONÓMIA Fakultáció
Mennyi? Ha regisztrálva vagy: 1.500 Ft, ha nem regisztráltál: 2.000 Ft, amelyből 1.000 Ft a helyszínen levásárolható.

További infok a Facebookon és a hivatalos oldalon!

Regisztráció: A nagy érdeklődésre való tekintettel a belépést csak annak tudják biztosan garantálni, aki emailen, előzetesen jelzi szándékát (legkésőbb március 17-ig): regisztracio@macaronnap.hu