Ami jó azt érdemes megtriplázni! A Wamp karácsonyi vására a Millenáris B épületében idén három vasárnaposra sikerült; határozottan jól.  Advent negyedik vasárnapján olyan vásárokat akartunk bemutatni nektek, melyek a design, az egyedi ajándékok jegyében szerveződtek. A háromból azonban csak a Millenárison megrendezett karácsonyi tripla Wamp utolsó körét csíptük el.

Wamp - tényleg a kedvencünk lett!Az Iparművészeti Múzeumban rendezett Kreatimm vásár idén csak két napos volt, december 10-11-én várta az érdeklődőket. A Fészek klub karácsonyi vására pedig bár már november 18. óta várta az kiváncsiskodókat, advent utolsó vasárnapján technikai okok miatt már nem nézhettük meg. Maradt a Wamp!

A harmadik vasárnapon is egész nap állt a vásár, azzal a különbséggel, hogy ez alkalommal a Galérián is sorakoztak a valamilyen vonalon különlegeset alkotó kiállítók. Rengetegen voltak még a zárórához közeledve is, nem kis kihívást jelentve a tervezőknek, dedikálóknak, kóstoltatóknak. Kiemelni nagyon sok mindenkit lehetne – mind a gasztro, mind a design vonalon -, tényleg csak néhány példa következik, miket szerettünk különösen a vásáron.Puhatalp, chutney és Absulute Budapest

A puhatalpú bőrcipőket nem csak totyogó piciknek ajánlják, akik viselésük során saját, természetes egyensúlyozó képességükre hagyatkozva tanulhatnak meg felállni és járni, hanem felnőtteknek is otthoni használatra, szobai sportokhoz, jógához. A chutneykat kínáló standon természetes alapanyagokból készült lekvárokkal is találkozhatunk, de az indiai szósz igazi kuriózum. A chutneyknak van egy meghatározó íze az alapján, hogy miből készítik, de igazából a lényege az, hogy a hat fő íz típust fedezzük fel mindegyikben. A galérián bukkantunk arra a standra, ahol abszolút Budapestről szól minden kép, poszter, képeslap, naptár, és így tovább. Ez persze nem mindig a Hősök tere egyedi szögből lencsevégre kapott változatát jelöli, egy sárga kiscsibe vagy egy bámészkodó kisfiú a körúton éppúgy lehet abszolút Budapest.5 napÖt napunk maradt a karácsonyi ajándékok beszerzésére amennyiben Szenteste fogjuk meglepni szeretteinket. Nem feltétlenül lesz kellemes ez a pár nap az utolsó hajrában, sem az utcán, sem a plázákban, sem pedig a még nyitva tartó karácsonyi vásárok forgatagában, de azért igyekezhetünk nem megőrülni. Reméljük az ünnep majd kárpótol minket, addig is jó forralt borozást!