Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Unique Budapest-Karácsonyi túra

A UniqueBudapest most megint valami egyedülállóval, nevükhöz híven ’unique’-kal állt elő! November közepétől elindítják a Karácsonyi túrát, ahol a szépséges Budapestet ünnepi díszbe öltöztetve mutatják be, érdekes karácsonyi történetekkel, szokásokkal tarkítva az amúgy is izgalmas városnéző sétatúrát.

Emlékszel még a nagyid fahéjas almás rétesének illatára, ami karácsonykor belengte a házat? Amikor forralt bort vagy kakaót kortyolgatva karácsonyi történeteket meséltek szüleid?

Ezt a karácsonyi hangulatot élheted át újra, a Unique Budapest túráján.
A karácsonyi túrán résztvevők az izgalmas történetek, és látványos helyszínek megismerése mellett megnézhetik és megtudhatják, hogyan készül egy igazi rétes és 13 különböző fajtából választhatnak kóstolót!
Fedezd fel velük a karácsonyi fényben tündöklő Budapestet!
Egyedül, baráttal-barátnővel, sőt családi programként is kiváló választás egy UniqueBudapest Karácsonyi sétatúra. Akár ajándékként is adhatod szeretteidnek ez a ’unique’ élményt – vagy válassz a többi túráik közül! Foglalhatsz írásban (info@uniquebudapest.com)vagy telefonon (+36 30 277 5570).

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Így cicáztunk régen Budapesten – Kedvenc képeink a Fortepanról

Legyen szó aranyos házi cicusokról, a macskakiállítás szépségeiről vagy éppen metrón utazó cicákról, a Fortepan bővelkedik a jobbnál jobb képekben.

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Kultúra Szabadidő

Essentia Artis 2024

Március 1. és május 7. között látogathatjuk az Essentia Artist, a Magyar Művészeti Akadémia 2023-ban végzett művészeti ösztöndíjasainak kiállítását és programsorozatát. Az esemény keretében az építészet, a film- és fotóművészet, az irodalom, az ipar- és tervezőművészet, a képzőművészet, a népművészet, a színház, a zene és a művészetelmélet területén tevékenykedő alkotók mutatkoznak be.

Szabadidő

Turistajelzések-kisokos – Mi mit jelent az erdőben

Egy kirándulás alkalmával, főleg szűz terepen, nem kis bonyodalomtól és bolyongástól menthet meg minket, ha tisztában vagyunk minden, fára festett jelzés jelentésével.

Neked ajánlott

A