Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Magyarország legnagyobb medencés bulija ismét szabadtéren!

Ha nem akarsz lemaradni a a legforróbb fürdős buliról, akkor augusztus 6-án ne maradj otthon, mert a Cinetrip lesz a nyarad fénypontja!

Készüljetek fel a nyár legnagyobb durranására, mert augusztus 6-án Magyarország történelmi fürdője a Széchenyi fürdő megnyitja kapuit a világ partira éhes közönsége előtt, hogy helyet adjon a a Cinetrip Water Circus nyári különkiadásának.

Amire számíthatsz: Tesla villámgenerátor performansz, akrobaták, légtornászok, tűzzsonglőrök, víziszörnyek, hableányok és hablegények, egyedi 3D-s mozgóképes épület vetítés (mapping). Mindezen látványosságokat pedig a gyönyörű medencékből élvezheted, feletted a csillagos ég, körülötted táncoló emberek és menő dj-k keverik az elképesztő zenéket. Amivel viszont biztos nem találkozhatsz a bulinkon: savanyú emberek, béna slágerek és rosszfej fiúk, lányok. Gyere el idén nyáron, hogy legyen télen is miről beszélned!

TÖRÖLKÖZŐT NE FELEDD!!!

Line-up:
DJ PALOTAI DJ BUDAI DJ TOMMYBOY
Architectural Visual Mapping by: Viktor Vicsek (Neon Edge) Victor Robson (Brazil SP) László L. Laki (Skylab-Cinetrip)

Mit? Cinetrip Water Circus nyári különkiadás Mikor? 2011. augusztus 6. (szombat) 22:00
Hol?Széchenyi fürdő
Mennyi? 8000 Ft, a páros belépő pedig 12 000 Ft További információ és online jegyrendelés: www.cinetrip.hu

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Sem sárkányok, sem koboldok nem lakják, csak télen a denevérek – A Szopláki-ördöglyuk

A misztikus nevű, különleges barlangrendszer egy sziklafal tövében nyílik, a Pilisszentkeresztről a Két-bükkfa-nyereg felé vezető turistaút mellett.

Szabadidő

Kiscelli To Go – Lajta Béla 150

A Kiscelli Múzeum négyalkalmas városi sétasorozat negyedik, egyben utolsó megállója a Rákóczi út és a Vas utca Lajta Béla által tervezett épületei: az egykori Budapest-Erzsébetvárosi Bank Székháza, ma a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Vasedény épülete valamint a Vas utcai egykori Főváros VIII. kerületi felső kereskedelmi iskola, ma Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi Technikum épülete.

Szabadidő

10 izgalmas márciusi program 1500 forint alatt

Rémlénykongresszus, élő hangoskönyv vagy szervezett séta – az a közös ezekben a programokban, hogy nem kell a zsebünk mélyére nyúlni a jegyárakért, mindegyik belefér egy maximum 1500 forintos keretbe!

Neked ajánlott

A