A Ferenciek terén álló épület a párizsi Hôtel du Louvre után Európában másodikként, az USA területén kívül pedig harmadikként csatlakozik a Hyatt „The Unbound Collection by Hyatt” brandjéhez.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, Budapest ikonikus és gyönyörű épülete hotelként fog a felújítás után funkcionálni, most pedig bejelentették azt is, hogy a HyattThe Unbound Collection by Hyatt” brandjéhez csatlakozik majd. Az impozáns, egykori Brudern-házat a megegyezés keretében egy 110 szobás luxusszállóvá alakítják át, amely várhatóan 2018-ban nyitja majd meg kapuit, üzemeltetője pedig az egyik vezető magyar szállodalánc, a Mellow Mood Hotels lesz.

Az eklektikus és gazdag történelmi múlttal rendelkező épület a második világháború után polgári lakásokat kínált a felső szinten, és azóta nem újították fel, most különleges stílusát figyelembe véve alakítják ki benne a hotelt.

Ebben 110 vendégszoba - amiből 18 lakosztály - , 300 négyzetméternyi konferenciatér, wellness- és fitneszrészleg, étterem, bár, illetve kávézó is található majd. A vendéglátóegységek a Párisi udvar ikonikus passzázsában, az épület hatszögletű kupolái alatt kapnak majd helyet.