A TheGardenStudio kínálata jelenleg három magyar márka, Dori Tomcsanyi, Kele Clothing, YKRA, és – egyelőre – két külföldi márka, a dán Wood Wood, és a svéd Sandqvist otthona. Winter is coming, Tomcsányi Dóri pedig új kollekcióval rukkolt elő.

A 2014 őszi-téli kollekció tervezésekor Tomcsányi Dóri az inspirációként szolgáló retró síruházatot gondolta újra napjaink elvarásainak megfelelő anyagok és technológiák alkalmazásával, megtartva ugyanakkor nagyszüleink fiatalságának nosztalgikus báját. Mint ahogyan korábbi munkáinál, Dóri most is egy markáns ötlet mentén alkotta meg új kollekcióját, kézjegyének számító részletességgel és minőséggel.

Idén ősszel és télen a mályva és szürke árnyalatú kétoldalú neoprén anyagok, illetve a steppelt és skót kockás gyapjú textilek kapták a főszerepet, a szürke, a fekete, és a fehér monokróm világával egészülve ki. A havas tájképek és sífelvonók digitálisan printelt mintái modern módon élesztik újjá a jól ismert norvég mintákat, ismét igazi slágerdarabokat hozva létre a márka legújabb kollekciójának részeként.
A gyapjú anyagok változatos feldolgozása kényelmes és meghitt melegséget sugároz, a részletekben nosztalgikus érzéseket rejtve, míg a sziluettek modernek és nőiesek maradnak – ahogy az már hagyománynak számít a Tomcsányi Dóri márkánál.

Minden egyes darab a legmagasabb minőségű anyagból, a legnagyobb odafigyeléssel készül, azoknak a nőknek, akik értékelik az egyszerűségben rejlő eleganciát, de ugyanúgy vágynak a frissességre és az egyediségre. A márka 2010-es alapítása óta Tomcsányi Dóri folyamatosan törekszik a tudatos öltözködés iránti egyre növekvő igények kielégítésére, igazi egyéniséget társítva minden kollekciójához.
KELE AW 14/15YKRA