Csepregi Szabolcs és Erdélyi Tamás, az ötlet kitalálói mindketten eveznek. Számukra teljesen alap az edzésben a húzódzkodás. Két éve született meg a gondolat Szabolcsban, hogy szertene egy saját húzódzkodót, ekkor bekapcsolt a szociális faktor és jött a formatervező Tamás, így lett a budapesti Hard Body Hang projekt, a  szakemberi közterületi húzó-toló felület.

Persze nem teljesen így, mivel egy ilyen felület kivitelezése nem kis pénz. Az Unió Fiatalok Lendületben programjában pályáztak négy kültéri darab elhelyezésére. Az elsőt az Idei EFOTT-on tesztelték. A fiatalok imádták, éjjel-nappal használták. Persze az is igaz, hogy egy fesztiválon mindig mindent jobban imádnak a gyerekek.A pályázaton négy köztéri darab kihelyezésére nyertek pénzt. Az elsőt az ELTE lágymányosi komplexumának sport szertárában, a futópálya mellett állították. Ez, bár itt is gyakorlatilag bárki használhatja, mégsem a legautentikusabb helyszín. A következőket olyan helyeken állítanák fel, ahol a környéken élőknek szintén a mindennapjaik része az utcai sportolás, gyúrás.

Szeretnének egyet a VIII. kerületben, egyet a Havanna lakótelepen és egyet az Erzsébet téren, a gördeszka pálya körül. Persze az sem utolsó szempont, hogy olyan helyre kell tenni, ahol nem flexelik le egy este alatt. Ezúton szeretnénk felkérni Titeket, hogy bátran ajánljatok helyszínt a fiúknak, mert biztosan szívesen veszik a jó tippeket.Érdekes, hogy ennek az elsőre csimpaszkodásnak tűnő játéknak milyen komoly “szakmai” oldala is vannak. Itthon van például egy HunBars nevű csapat, akik összegyűjtik a magyar utcai húzódzkodó sportolókat.A pályázat remek lehetőség a srácoknak arra, hogy kísérletezzenek, fejlesszenek, teszteljék és hivatalosan is bevizsgáltassák a típusokat. Mivel a városban a közhiedelemmel ellentétben elég kevés húzódzkodós park van, reméljük, hogy sikerül majd befutniuk a dologgal, és ha már nagyhatalom lesznek, akkor is eszükbe jut majd pár kültéri darabot kihelyezni a városban, csupán jófejségből.