A Váci utca környéke a héten egy határozott mozdulattal közelebb kerül a bulinegyedhez a hamarosan nyíló LOFT Budapest jóvoltából. Itt a tervek szerint a 10 körül kezdődik majd a buli és másnap reggelig 5-ig tart. Ami jó hír, hogy állítólag ezentúl nem csak a külföldieket várják a környékre. Körbenéztünk még nyitás előtt.

Úgy tűnik, a budapestibulinegyed jól megszokott, a romkocsmáktól erősen bormámoros tekintete lassan a tánc és a klub stílusú helyek felé fordul. Erre a jelenségre szeretne reagálni a Vörösmarty térnél nyíló LOFT Budapest, ahol este 10-től reggel 5-ig tart majd a buli.

A lokáció előnyös, viszont egy kicsit trükkös is, ugyanis egyszerre van a központban, de ugyanakkor éppen elegendő távolságra is van attól, hogy a partyvándorokat kiszűrve csakis a célforgalomra fókuszáljon. Ez pedig a hely jövője szempontjából valószínűleg igencsak előnyös lesz. De hamarosan minden kiderül.

A neonokkal és robotlámpákkal felütött indusztriális stílusú teret egyébként főként R’n'B-vel, hamisítatlan house zenével és a magyar DJ választék legjobbjaival töltik majd fel, italválaszték téren egy viszonylag széles, minden igényt kielégítő palettára, ételfronton pedig tipikus éjszakai ételekre (pizzára, quesadillára és hot-dogra) lehet számítani, állítólag éttermi minőségben - hiszen a helyiségben étterem is működik.

Információink szerint az árakat és hangulatát úgy próbálják beállítani, hogy az a magyar közönség számára is vonzó legyen, belépőt viszont a limitált létszám és az igényes szórakozás jegyében szednek: a jelenlegi tervek szerint a fiúknak 1000 Ft lesz a belépő (a lányoknak ingyenes). Az összeg persze lefogyasztható.

A dresszkóddal kapcsolatban nincsen egyelőre kialakult koncepció (a srácok szerint öltönyben is lehet valaki együtt bulizásra alkalmatlan és fordítva), arcellenőrzéskor viszont a bajkeverőket szeretnék majd kiszűrni.

Bárhogy is alakul, az biztos, hogy érdemes lesz eljönnie azoknak, akik kulturált szórakozásra és némi táncra vágynak, illetve, akik el akarják kerülni a Király utca és környéke gettysburgi csatára hajazó vizuálját, úgy, hogy közben a belvárosban szeretnének maradni. A hely egyébként mindenkire gondolt: lesz egy közepes méretű tánctér, egy VIP rész, de a dühöngő decibelektől kicsit eltávolodni kívánó baráti beszélgetések is megoldhatók lesznek.

Nyitás: 2014. december 13.
Cím:1052 Budapest, Deák Ferenc utca 10.
Telefon:

+36 1 950 1106