Lehet, hogy egyesek a SnapChatre szavaznak, de mi maradunk az Instagramnál, amely a közösségi oldalak egyik legjobbika. Szavak helyett a képek, a vizualitás győz, esetünkben például a Budapesttel kapcsolatos kontentek, legyen az a Parlament fölött rendezett káoszban kőröző sirályok képe, egy kulisszák mögötti fotó egy frissen nyíló étteremről, lufikkal megpakolt speed motorcsónak a Dunán, vicces street art vagy egy bitangul sikerült latte art. Emellett nagyon odafigyelünk rátok is, hogyan látjátok a fővárost, milyen perspektívákat szerettek. 40 000-en vagyunk, hurrá!

Több mint 2 éves Instagramos "pályafutásunk" alatt sok érdekes élményünk volt már, és amellett, hogy örömmel szerkesztgetjük a fotótartalmakat, járjuk az utcákat és mindenhol kattintunk, számos további Instagram felhasználó képeivel, látásmódjával ismerkedtünk meg. 2015-ben minden hónapban késztettünk egy válogatást az általunk kiválasztott legjobb budapesti fotókból, melyeket a #welovebudapest hashtaggel láttatok el.

Folyamatosan szemlézzük, hogy egy-egy Budapesten lefotózott természeti jelenség, évszakváltás, nagy eső vagy bármi, ami sok felhasználót megihlet, hogyan jelenik meg aztán a felületen. Sőt, a Capa Központtal 2016 áprilisában egy közös Instagramos fotókiálltást is szerveztünk.

Jelenleg 40 000 követünk van, 1722 saját poszttal, és 86 376 #welovebudapest hashtaggel ellátott fotóval. Ezek után Instagram témában úgy látjuk, hogy "a végtelenbe és tovább" jelmondatot fogjuk követni. Ti pedig minket, reméljük.

We Love Budapest Instagram