A SUGAR! leváltotta amerikai édességeit, és franciásra vette a figurát. Mostantól párizsi hangulatban sütizhetünk, és a bolt designja is elbúcsúztatta a Szabadság-szobrot. Üdvözlet helyette a macaronoknak és az Eiffel-toronynak!

Sütemény? Kollekció!"Minden évben eljön a nap, mikor magával ragad a képzelet. Minden évben eljön a pillanat, amikor a hónapokon keresztül magunkba szívott élmények sokasága testet ölt. Minden évben végigsétálunk egy kérdőjelekkel tűzdelt érzéki úton, hogy a célba érve egy hatalmas felkiáltójelet tehessünk minden mondat végére: SUGAR!"

Az éves kollekció mögött ilyesmi gondolat húzódik a Paulay Ede utca szorgos cukorgyárasainak fejében, akik egy másik világba kalauzolnak bennünket. Itt a hétköznapi forma az alkotás közben design süteménnyé, az elcsépelt íz izgalmas ízkombinációvá érik. A tér tágul: az élményből sütemény, a süteményből kollekció, a kollekcióból történet kerekedik. Ez a történet pedig megér annyit, hogy a SUGAR! teljes arculatát újrasminkelve meséljünk róla.

Párizs... Először csak megfog, aztán magával ragad. Ha akarom, akkor rabul is ejt…Hogy is van a mondás? Tokió, New York, Párizs? No, nem biztos, mindenesetre a SUGAR! fantáziája idén is egy újabb nagyvárosban kalandozott el…

A tervezéskor most sem szabott határt a gravitáció, nem mondta meg semmilyen recept, hogy milyen minta, elgondolás mentén kellene elindulniuk bármerre is. Az út maga volt a kísérlet. És megszületett a forma, majd felépült minden egyes sütemény… Persze ha íz, akkor kombináció, ha már textúra, akkor egyszerre többféle. Csak azért, hogy az élmény teljes legyen.

Virágos illatok, könnyed ízek és érzelmes textúrák találkozásánál született meg a Párizs kollekció. Itt éppúgy megtalálunk pár újragondolt, kötelező francia receptet "a la SUGAR!", mint a hömpölygő város sziluettjeiben kirajzolódó design süteményeket. Most már nincs is más dolgunk, mint átadni magunkat pár mosolygós puszinak és mézédes csóknak.