Az egyre értékesebb nyereményekért egyre többen játszottatok, most megmutatjuk, ki lett a fő- és különdíjas és mely helyeket fotóztátok a legtöbben.

Lezárult Valentin-napi játékunk, és izgalmas volt figyelni, hogy mely helyszínekről készítettétek a legtöbb fotót, és melyek voltak azok a terek, épületek, színhelyek, amelyeket ti gondoltatok a legromantikusabbnak.

Többször kaptátok lencsevégre a Normafát, Halászbástyát, Szabadság-szobrot, sok lakatos fotó készült hídon és az Erzsébet téren, amely jól szimbolizálja az összetartozást és a szerelmet. Sok fotót készítettetek a kilátókról, ahonnan belátni az egész várost, és persze nem egyszer szerepelt a Bazilika és a Duna, a Városligeti Műjégpálya, pályaudvarok, és ezúttal a Lánchíd helyett meglepően sokszor láttuk viszont a fotóitokon a Szabadság hidat.

A fődíjat Nagy Zoltán (nagyonzoli) nyerte, aki szemén keresztül igazán szeretnivalónak látjuk a fővárost, a különdíj pedig beakonyáé, aki szorgalmasan posztolta az ízléses fotókat a #parosvaros hashtaggel ellátva. A napi nyerteseket pedig továbbra is tudjátok megnézni. Gratulálunk!