Csinos lányok táncolnak a bárpulton - egy tipikus jelenet a BADGIRLZ háza táján. Nagy eséllyel mindez a férfiak szemére van inkább hipnotizáló hatással, azonban a hely a női vendégek számára is tartogat meglepetéseket. A fess pultos fiúkon kívül például kéthetente Red High Heels Partyval várják a bulizni vágyó hölgyeket, csütörtöktől szombatig pedig 3 órán át ingyen kortyolgathatnak long drinkeket a gyengébbiknek titulált nem képviselői.

A hír igaz; nem csak fiúként érdemes a BADGIRLZ-be járni. Habár eddig ők kicsivel több kiváltságot érezhettek, most a hölgyeknek is kijut a jóból. Mától ugyanis minden csütörtök, péntek, szombat este, 9 és éjfél között ingyen ihatnak különféle long drinkeket. Ehhez csupán két dolgot kell tenni: megkeresni a kijelölt pultost, majd pedig választani egy szimpatikus italt, legyen az vodka-szóda, gin-tonik vagy rumos gyömbér. És mielőtt bárki a "trükköt" kezdené keresni, eláruljuk, hogy nincs. Egész egyszerűen úgy gondolta a BADGIRLZ, hogy közelebb szeretné hozni a lányokhoz is a helyet.

A kedves és figyelmes gesztus mellett továbbra is zajlanak a nőies és egyben vagány Red High Heels Party-k, ahol az elnevezés ellenére nem kötelező a magas sarok. Ezeken a kéthetente csütörtökön tartott bulikon szintén a hölgyeké a főszerep, a pultos lányok különleges tánccal készülnek, utána pedig top slágerek klubverzióira tombolhatnak a vendégek.

Persze ezek az újdonságok egyáltalán nem veszélyeztetik az erősebbik nem pozícióját a klubban. Mindenkit ugyanolyan lelkesedéssel vár a csapat a közelgő eseményekre, ami többek között tematikus bulikat is jelent.
BADGIRLZ (bezárt)Cím: 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.