Adott egy ismert márka, adott a főváros, és benne sok-sok színvonalas vendéglátóegység és szórakozóhely, valamint egy lelkes, bulizni járó közönség. A Strongbow pedig most úgy gondolta, hogy mindezt szeretné még jobban összegyúrni, és a feladatra egy háromtagú promoter csapatot keres. Az ideális jelentkező energikus, tud kommunikálni, valamint szereti az életet és az embereket.

A Strongbow-t és a cidert valószínűleg nem nagyon kell bemutatni, a legtöbben máris társítjuk hozzá a nyári fesztiválokat, a tavaszi teraszozásokat vagy egy belevaló házibulit. Tulajdonképpen bármikor lehet számítani erre az enyhén pezsgő almaitalra, ha valami gyümölcsös, könnyen iható, alkoholos frissítőre vágyunk. Az ízek is változatosak, akár a sima, akár a mézes vagy épp bodzás változatára gondolunk, de azt is érdemes tudni, hogy a világ vezető cidermárkájáról van szó, mely mostanra már 35 országban van jelen. Magyarországon 2012 óta kortyolgathatjuk a HEINEKEN Hungária jóvoltából.
Ez tehát az a cég – a Smirnoff vodkával, az UBER-rel és a Chio chips-szel karöltve –, amely most munkatársakat, pontosabban "STRONGBRO"-kat keres. A leendő csapat feladata alapvetően az lesz, hogy összehozza a várost a Strongbow-val. Ennek érdekében látogatja majd a kiemelt budapesti szórakozóhelyeket és vendéglátóegységeket, hogy ezzel növelje a cider kategória és a márka ismertségét. Tehát aki szeret eljárni szórakozni, és ráér május és szeptember között, már írhatja is a motivációs levelét, készítheti a bemutatkozó videóját, és bejelentkezhet egy bulis nyárra.

Az ideális jelentkező energikus, jól kommunikál és szereti az életet meg az embereket. Továbbá bejáratos a város szórakozó- és vendéglátóhelyeire, kiterjedt baráti és ismerős gárdával rendelkezik, valamint vannak sales-es és vendéglátós ismeretei/tapasztalatai. Az sem hátrány, ha az illető jól tárgyal, meggyőzően érvel, jó szervező, kitartó és terhelhető. További részletek itt.Mindezért cserébe pedig többek között kiemelt fizetés és sikerdíj jár, valamint élménygazdag, változatos munkakörnyezet. Ezen kívül a leendő promoterek egy trendi autót és Devergo&Friends által biztosított ruhákat kapnak. Az ajánlat kétségtelenül csábító, így mostantól érdemes akár néhány üveg cider társaságában meggyőződni róla, hogy a nyár legbulisabb munkájától csak egy jelentkezés választ el. Ezt pedig a honlapon lehet pótolni.

Ha esetleg mégsem tudja valaki elképzelni magát ebben a szerepben, ellenben ajánlaná egy ismerősét, a cég azt is honorálja, amennyiben az illetőt választják.