Október 21-én megérkezett Marty McFly, de vajon hogyan üti el az idejét napjainkban? Egy dizájner szerint biztosan ellátogatna Budapestre is, ami logikus gondolat, hiszen mi vagyunk a világ legnagyobb romkocsma-nagyhatalma. Szalay Sándor fotóiból most kiderül, hogy mit nézne meg nálunk az időutazó, a megérkezés ürügyén pedig egy különleges pólókollekció is napvilágot látott.

Szalay Sándor, a The Sonnyfive alapítója, illetve a Greenroom grafikusa egyértelműen a a 80-as évek megrögzött rajongója, és most azt találta ki, hogy saját pólómárkát indít. A debütálás dátumaként természetesen a Vissza a jövőbe legendás október 21-i időpontját választotta, így a téma nyilvánvalóan a DeLorean, és Marty McFly kalandjait is feldolgozzák, sok egyéb minta mellett.

A projekt viszont nem állt meg a pólónyomtatásnál: Sándor azon is elgondolkozott, hogy mi lenne, ha Marty ellátogatna Budapestre - és ugyebár miért ne látogatna el a világ második legjobb városába. A fotók szerint az időutazóknak nagyon tetszik a főváros, annak ellenére, hogy rengeteg bonyodalomba keverednek, hiszen nem igazán tudják, hogyan mennek errefelé a dolgok.
Az összes fotó és a pólótervek itt tekinthetők meg.