Rizsavi Tamás most magasabbra is merészkedett egy-egy fotó miatt, de persze ismét nem mulasztotta el megörökíteni a városi tömegközlekedés pillanatait. Egy ideje a Huawei P8-as géppel járja körbe a várost, ami csaupán egy mobiltelefon, de elég ütős fotós tulajdonságokkal bír. Hogy mennyire, az kiderül az alábbi összeállításból, Rizsavi Tamás kommentjeivel kiegészítve.

"A telefonba épített kamera látószöge remek, természetesen nem hagyhattam ki a hozzám közel álló téma elkészítését."

"Kis helyen elfér a készülék, mégis a nappali képekben egy közép/felső kategóriás bridge fényképezőgép képminőségét produkálja, ami nagy előrelépés, hiszen egy kis zsebben elfér. Bármikor könnyen és egyszerűen használhatod új fényképeződnek."

"A fekete-fehér funkció és a telefonba épített képszerkesztő segítségével gyorsan és könnyeden tudunk művészies, illetve régies képeket alkotni."

"A telefon egyszerű kezelhetőségének és gyorsaságának köszönhetően bármikor, bármilyen képet pillanatok alatt remek minőségben el tudunk készíteni, ráadásul különleges fényviszonyok között is szép színeket produkál a telefon.

Akik a DSLR-fényképezőgépekhez vannak szokva, meglepődve tapasztalják, hogy a P8-cal az ilyen helyzetekben is el lehet készíteni a megfelelő képet, amit a telefonos kamerák piacán eddig nem igazán láttunk."