Az Uber budapesti megjelenése óta több ezer felhasználó töltötte le az alkalmazást, kiállva ezzel az uberX mellett. Az elmúlt három hónapban az utasok és az autósok több tízezer utat tettek meg a városban. Most hétvégén 3000 forint/útig a cég állja a fuvarunkat.

Hogyan tudod ingyenesen megoldani a hétvégi (március 20–22.) fuvarjaidat?


  • Ha még nem vagy felhasználó, akkor töltsd le az Uber alkalmazást az App Store-ból, a Play Áruházból vagy a get.uber.com webhelyen keresztül.
  • Minden felhasználó maximum 10 db ingyenes utazást vehet igénybe 2015. március 20. péntek reggel 8.00 és március 22. vasárnap éjfél között (max. 3000 Ft/utazás díjig).
  • Mind az indulási pont, mind pedig az úti cél Budapest közigazgatási határán belül kell, hogy legyen.
  • Minden felhasználó további ingyenes utazást is elérhet, amennyiben személyes promóciós kódját megosztja barátaival, családtagjaival.

„Elárasztottak minket a budapesti uberX-szel kapcsolatos pozitív visszajelzések, ezért köszönetet szeretnénk mondani az egész városnak innovatív megoldásunk fogadtatásáért, valamint azért, hogy már eddig is nagyban hozzájárultak a fokozott mobilitáshoz. A régió leggyorsabb növekedést mutató városában, Budapesten több tízezren használták már az uberX-et. Elkötelezettek vagyunk a biztonságos, megbízható és megfizethető mobilitás iránt, és izgatottan várjuk, hogy továbbfejleszthessük szolgáltatásunkat az utasok, vezetők és minden érintett által” – mondta Rob Khazzam, az Uber képviselője.Az uberX biztonságos, megbízható és költséghatékony alternatíva a budapesti közlekedésben – autósoknak és utasoknak egyaránt – a már meglévő utazási lehetőségek mellé. Az innovatív alkalmazás egyetlen gombnyomással lehetővé teszi, hogy a városlakók együtt és olcsóbban utazzanak, miközben javítanak a mindennapi közlekedés során használt autóik kihasználtságán, mindemellett segítik ezzel a jövő „okos” városának kialakítását.