A legújabb kollekció a SEALECTED névre lett keresztelve, ezzel az angolos szójátékkal fejezi ki a csapat a kollekció (kapszula) jellegét és a tengerhez való erős kötődését. A ruhák színvilágában - ennek megfelelően - a kék és annak különböző árnyalatai dominálnak, anyagválasztásban ugyanakkor visszaköszön a hamisítatlan urbánus kultúra és az igazi ’denim style”.

A Pinetime nyári darabjai a Sealected gyűjtőnevet viselik, ezzel is hangsúlyozva a nyári sportok aktualitását és stílusát.

A városi „street surferek”-nek és az óceán szerelmeseinek egyaránt kedvezni akartak, így farmer-hatású pulóvereiket laza, tengerész csíkos pólókkal és szörf-atlétákkal egészítették ki. A termékek részletgazdagságáról természetesen most sem feledkeztek el, így a kókuszból készített gombok és faragható ácsceruzák idén is üde színfoltjai a nyári kollekciónak.

A „beaniek” téli sikerén felbuzdulva idén a pulóverekhez hasonló anyaghatású 5-panel és a hullámzó tengert szimbolizáló 7-panel baseball sapkákkal érkezik a Pinetime júniusban!

Kötődését a kedvenc nyári sportjához a Pinetime a termék elnevezésében is szerette volna hangsúlyozni, így azoknak csupa olyan ismertebb szörfparadicsom nevét adták, ahol már jártak, vagy csak terveznek eljutni a következő években.

Valahol a szívük mélyén ők is egy olyan elhagyatott helyen élnének szívesen, ahol karnyújtásnyira van a végtelen kékség. A Pinetime SEALECTED kollekciójával ezt az érzést szeretnék visszaadni, és ehhez elég csak a legközelebbi viszonteladójukhoz elgurulni, vagy az online webshopjukban böngészni!