Hogy jut eszébe valakinek azzal foglalkozni, hogy miképpen tudná megkönnyíteni a kutyatulajdonosok életét? A: sokat szenved a sajátjával, B: eleget hallotta már a környezetében, hogy nincs kire bízni a kis kedvencet. Barbara esetében a második egészült ki külföldi tapasztalataival, így az ötlet formázása, csiszolása és polírozása után létrehozta az I like comfort rendszert, ami pont olyan szeretne lenni, mint a neve sugallja. A honlap, ahol szinte bármit megrendelhetünk, amire nincs időnk, néhány hete éles.Teszteltük: működik. De még hogy!

I like my timeAz I like comfort nem egy közvetítő cég a kisállatcsőszök, takarítónők, ügyintézők és a megrendelők között. Sokkal inkább egy webáruházra hasonlít, ahol történetesen szolgáltatásokat árusítanak. Ez azért is fontos, mert így nagyobb eséllyel kapjuk azt, amit rendeltünk, hiszen a felelősség az I like comfort-ot terheli. Ez egy gyűrött zakó esetében sem mindegy, ha pedig házfelügyeletről, macskáról, de legfőképpen kisgyerekről van szó, akkor meg tényleg minden szem garancia számít.

Kreditrendszerrel működik a „vásárlás”, ami a gyorsaságon, átláthatóságon és jogi biztonságon túl, kedvezményeket is biztosít a rendszeresen rendelő ügyfeleknek. A repertoár: kutyasétáltatás, kisállat taxi, kertgondozás, napi ügyintézés, bébiszitter, bevásárlás, stb. A kreditrendszer rugalmasságát mutatja például az, hogy már van hat hetes cicafelügyeletre szóló megrendelés is.SzitterbázisA rendszert alkotó láncszemek a szitterek, akiket Barbara igény szerint mozgósít oda, ahol számukra testhez álló feladatot kell elvégezniük. Közel ötven fő közül lehet válogatni, akik mindannyian diákok. Ennyi ember ment át a felvételi rostán, ahol 5 perc késés, vagy a gyenge angoltudás már kizáró tényező volt. Persze, a bázis még alakul, ahogyan a honlap is, de szokás szerint mi még a kezdet kezdetén szerettünk volna egy kis ízelítőt!

3/3 jelesElőször is szereztünk harminc kreditet, amin aztán vasalást, napi ügyintézést és kutyasétáltatást vásároltunk. A honlap kezelése könnyen ment, mindig kaptunk visszaigazoló e-mailt is, így, ha esetleg hiányosan töltöttük ki a ruhákra, illetve a kutyára vonatkozó kérdőívet, itt még tehettünk kiegészítéseket. A vasalás és a kisebb-nagyobb irodai intézni valók ügyében nem aggódtunk, így az eredmény inkább csak aláhúzta az első benyomás során támasztott elvárásainkat.

A kutya, az viszont él, és mozog, és még csak nem is a miénk, úgyhogy többszörös rizikófaktort vállaltunk. Szerencsére a szitterünk fele annyira sem izgult, mint mi, amit valószínűleg a kutya is megérzett, mert remekül közreműködött. Persze lehet, hogy a fényképezőgép utasította rendre Suzyt, de minket akkor is a szitter kedvessége nyűgözött le.

Most vagy nagyon szerencsés kezdő csomagot kaptunk, vagy Barbara a legjobb HR-es a földön, de valószínűsítjük, hogy bízhatunk az I like comfort garanciában. Az meg biztos, hogy még sok próbát megér!
Ti is válasszatok valamit, amire nincs idő!