Keleti varázslatban részesülhetünk a város szívében két helyen, illetve tavaly óta már a reptéren is. A Lian Masszázsszalonok autentikus thai masszázzsal várják mindazokat, akik hisznek abban: a thai kincsek itthon is aranyat érnek. A masszőrök olvassák az ember testét és olyan interakcióba lépnek azzal, ami különlegesen energetizáló hatású. Instant nyaralás.

Keleti kincsrablásA Lian szülei első thaiföldi nyaralásuk után döntöttek úgy, hogy többé nem akarnak távol élni a keleti kultúrától. Választani kellett: maradnak vagy úgy összepakolnak, hogy itthon is fel tudjanak idézni valamit abból, amit ott éltek át. A második lett: megnyílt a Lian. Mit nyújt nekünk azóta? Thai masszázst. Azt, hogy mi mindent jelöl ez akkor, ha igazán autentikusan zajlik, a Wesselényi utcán kívül azóta már két másik szalonban (Ráday utca, Liszt Ferenc Repülőtér Skycourt terminál) is tapasztalhatjuk.

Van még pár mutatója annak, hogy jól sikerült az import: az emberek elégedettsége, a visszatérő vendégek, a Lian szalont kereső külfödiek. És van a másik oldal is, a keleti, ami legalább olyan fontos. A kezelések minőségéért felelő masszőrök ugyanis, egytől-egyig anyatejjel szopták a thai masszázs művészetét. A nyugati életmódon edzett vendégek testi-lelki megújulásához pedig a távol-keleti hangulatot és energiákat tükröző szalonok kialakítása is hozzájárul. A Lian hálózat egy megosztott családi kincs, amiből elég egy órányi is, intenzív lesz.

Keserédes élménygyúrás„Mínusz 20 év mínusz 10 kg.” Ez már a vége. Mi történik közben? Miután átöltözünk egy kényelmes lenvászon ruhába és leheveredtünk a kókuszmatracra egy sajátos koreográfia következik. Az egy-másfél órás masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerén kívül térdét, talpát is használja testünk bizonyos speciális pontjainak nyomkodásához. Ugyanakkor finoman meg is nyújtja az izmokat, ami kiválóan hat a vérkeringésre és ellazítja a testet. A tradicionális thai masszázshoz nem használnak sem olajat, sem pedig krémeket.

A Lian szalonokban azonban van lehetőség különböző kezelésekre is, amikhez kérhetünk különféle aromákat is. Vörösszőlő, fűszerradír, energiabomba és társaik sorakoznak a Lian tarsolyában. Az illatokkal kapcsolatban annyit érdemes tudni, hogy lehet, hogy például agyban élénkülni szeretnénk, de a testünk pihenni vágyik. Emiatt jobb, ha érzékeinkre hagyatkozuk, amikor illatot választunk. A talp-, illetve fejmasszázs abszolút favoritok, egyszerűségükben és persze a hozzáértésben rejlik a titok.

Budapest, te csodás kelet
Tele vagyunk Ázsia bolttal, kelet fűszerével, füstölő árussal, India kincseivel. Az ideérkezők pedig mindenkinél jobban tudják, hogy mit hol érdemes beszerezni, úgyhogy ez a dolog sem húzza le hangulatgörbéjüket a magyarországi tartózkodás alatt.

Nem nehéz belátni, hogy milyen fontos egy ilyen jellegű szolgáltatás esetében az, hogy a masszőrök jól érezzék magukat távol a hazájuktól, egy teljesen más környezetben. Minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy beilleszkedjenek, megtalálják a nekik tetsző jázminrizst, együtt tudjanak lakni. Az a jellemző, hogy egyedül is remekül feltalálják magukat. Van olyan lány, aki a kezdetektől itt van,ő egy valódi összekötő kapocs. A masszőrök nem csak sokat, de egészen rendkívülit adnak a vendégeknek. Még akkor is hálásan hagyjuk el a szalont, ha esetleg közben nem mindig gondoltuk volna, hogy mindennek jó vége lesz.

Lian Thai Massage & Spa - Wesselényi szalon

Cím: 1077 Budapest, Wesselényi utca 9.

Lian Thai Massage & Spa - Ráday szalon
Cím: 1092 Budapest, Ráday utca 30.


Facebook

Ha szeretnétek megnyerni a 30 perc talp + 60 perc thai masszázs kombinációt, nincs más dolgotok, mint az oldalon likeolni a cikket és megválaszolni kommentben, a következő kérdést:
Melyik testrészünket veszik kezelésbe a thai masszőrök?

Sorsolás 2012. június 15. (péntek)!