Élmény
Wellness & Fitness
Fotó : Life1 Corvin Wellness
Wellness & Fitness

Ugorj le a Margitszigetre egy gyors és frissítő futásra, vagy ha keményebb edzésre és egy kis relaxációra vágysz válassz egy klubot. Számos wellness és fitness klub vár széles körű szolgáltatásokkal és kedvező nyitva tartással a város legkülönfélébb pontján.

Margitsziget Life1 Corvin Wellness Oxygen Wellness Naphegy World Class Health Academy Marriott Holmes Place Gilda Max Fitness Sportmax / MOM Sport Arnold Gym

Margitsziget

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Budapest
Ha Budapesten sportolni támad kedved, nem kell sokáig gondolkodnod, hová is menj, ugorj le a Margitszigetre egy gyors és frissítő futásra, vagy ha keményebb edzésre és egy kis relaxációra vágysz válassz egy klubot. Számos wellness és fitness klub vár széles körű szolgáltatásokkal és kedvező nyitva tartással a város legkülönfélébb pontján.
Margitsziget

Life1 Corvin Wellness

Fotó: Life1 Corvin Wellness
Budapest legújabb fitness wellness központja a város legnagyobb rehabilitációs projektje keretében jött létre a Corvin sétányon. A Life 1 Wellness Központban 3000nm2 biztosítja az innovatív fitness- wellness szolgáltatásokat, modern gépparkkal, uszodával, sport és egészségügyi szolgáltatásokkal. A fáradt test fiatalítására számos masszázzsal várják a vendégeket. Egészségügyi szolgáltatásaik között szerepelnek a professzionális kardiológiai és reumatológiai vizsgálatok a rövid és hosszú távú életmódprogramok kialakításához.

Oxygen Wellness Naphegy

Fotó: Oxygen Wellness Naphegy
Az Oxygen Wellness Naphegy a főváros legexkluzívabb fitness és wellness központja. Egyedülálló háttérszolgáltatásai között szerepel az Oxygen medical teljes körű orvosi szolgáltatásai, akár családok részére is. A fitness, wellness és egészség területén a legimpozánsabb épület jelzővel büszkélkedhet, mind méreteiben, kialakításában és technikai felszereltségében. Építésekor különös figyelmet fordítottak arra, hogy megfelelően illeszkedjen a természetbe, és a lenyűgöző látnivalókhoz. Kuriózum, hogy a szaunából a Budai Várra nyílik a kilátás, melyet egy napi belépő vásárlása után Te is megtekinthetsz.
Oxygen Wellness Naphegy

World Class Health Academy Marriott

Fotó: World Class Marriott
A World Class Európa egyik legnagyobb prémiumkategóriás nemzetközi fitnesz láncolata, mely Budapesten 3 helyen képviselteti magát. Itt összehangolhatod tested és lelked működését szakképzett edzők segítségével. A Sun Palace-ban 1800 nm-en, 3 szinten található többek között egy 25m-es uszoda, szauna, jacuzzi, gőzfürdő, spinning terem, cardio és erősítőgéppark, masszázs és kozmetika, relax longe, és ingyenes wifi minden ponton. A Health Academy Mariott a Duna-korzó mentén elhelyezkedő ötcsillagos szálloda első emeletén található. Budapest legszebb panorámájával büszkélkedhető edzőterme, hiszen csodálatos kilátás nyílik a Dunára és a Budai Várra. A szolgáltatások éves tagsági bérlet megvásárlása után vehetők igénybe.

Holmes Place

Fotó: Holmes Place
A Holmes Place-ben valódi öröm és kikapcsolódás a testedzés, ahol az instruktorok tanácsokkal és szakmai hozzáértéssel támogatnak céljaid megvalósításában. A kozmetikai és wellness részlegen biztosított a testi-lelki felfrissülés, 18 m-es medence, szauna, gőz-, és pezsgőfürdő nyújt ellazító élményt.  Itt nem kell aggódnod a törölközők és felszereléseid miatt, hiszen saját öltözőszekrényedben tárolhatod őket, a recepciónál pedig mindig kapsz friss törölközőt. A Holmes Place szolgáltatásait hosszú távú tagság megváltása után élvezheted.
Holmes Place Gozsdu Club

Gilda Max Fitness

Fotó: Gilda Max Fitness
A Gilda Max Fitness a város 6 pontján éjjel-nappali nyitva tartással üzemeltet termeket, melyek szakmai vezetője a fitness Európa- és világbajnok, Béres Alexandra. A wellness részlegen a megszokott szépítő kezeléseket találod, a cardio edzéseken különös figyelmet szentelnek az alakformálásra, a gerinctornákra, valamint a seniorok számára is tartogatnak mozgásformákat. A fitness órák között szerepel a Body Art, Strike zone és a Cross training, a csoprtos órákra pedig a népszerű spin racing, zumba, kangoo… kedvelőit várják. A szolgáltatások akár napijeggyel is igénybe vehetők.

Sportmax / MOM Sport

Fotó: MOM Sport Uszoda és Sportközpont
A volt Sportmax Sport-, Szabadidő és Rendezvény Központ kedvező árakkal, ám olykor igen nagy zsúfoltsággal várja vendégeit két helyen, Budán a Csörsz utcában, illetve a város peremén, Újbudán. A fitnesztermekben kardio, erősítő és stretching gépparkok; különböző méretű kül- és beltéri tan- és úszómedencék, wellness kezelések és squash pálya várja a csinosodni vágyókat.
MOM Sport Uszoda és Sportközpont

Arnold Gym

Óbuda közelében, a Szépvölgyi úton található az Arnold Gym, mely a megszokott fitness és wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. Konditerem, kardio edzés, aerobik, squash, szauna, szolárium, masszázs és kozmetika, mind egy helyen igénybe vehetők, akár már egy alkalmas belépővel is.