Gasztró
Top 10+1 étterem Budapesten
Top 10+1 étterem Budapesten

Corvin Department Store in the ’30s

Costes Bábel Fausto’s Onyx Nobu Klassz Bock Bisztro Borkonyha Café Kör Momotaro M Restaurant

Costes

Az első budapesti Michelin csillagos étterem, ezáltal még akkor is megkérdőjelezhetetlen a helye a listán, ha nem izgat bennünket különösebben a csillagos mizéria. Egyébként eszünk ágában sincs megkérdőjelezni. Fine dining.
Costes
  • 1092 Budapest, Ráday utca 4.

Bábel

A Váci utca sztárja ez az étterem. Magas színvonalú, megalkuvást nem ismerő konyha, ahová csak vacsorázni járhatunk. Három féle tasting menü, egy nemzetközi, egy magyaros és egy vegetáriánus. Fine dining.

Fausto’s

A legjobb olasz étterem a Székely Mihály utcában vár.

Onyx

A Vörösmarty téren járva mindenképpen ide üljünk be ebédelni. Szintén Michelin csillaggal büszkélkedhet. Fine dining.
Onyx
  • 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.

Nobu

A nemzetközi lánc budapesti egysége azt tudja, amelyet a testvérei is szerte a világban, és ez bőven elég a listán való megjelenéshez. A belváros szívében, az Erzsébet téren könnyen útba ejthető.
Nobu Restaurant

Klassz

Chain Bridge
Az egyik legjobb hangulatú bisztró a városban, amely az utóbbi hónapokban, némi kilengést követően ismét magára talált. Remek ár-érték arány és jó hangulat az Andrássy úton.
Klassz Étterem és Borbolt

Bock Bisztro

Magyaros étterem az Erzsébet körúton, fantasztikus levesekkel, sok jó fogással, legtöbbször egészen remek húsokkal, de a desszerteken volna mit fejleszteni.
Bock Bisztró

Borkonyha

Új versenyző, amely több egymást követő tesztelésen remekül szerepelt, ezért a megelőlegezett bizalom. Jó bisztróhoz illően igazán remek fogások kiváló árakon a Sas utcában, a Bazilikánál.
Borkonyha

Café Kör

A házias ételek Sas utcai mekkája, a helyi lakosok és a turisták is imádják. Finom, laktató, egyszerű ételek. A zsúfolt étteremben egy dologra ügyeljünk: nehogy valamilyen távoli vidék receptjét kóstoljuk meg, a Kör nem erről szól.
Café Kör

Momotaro

Rendkívül olcsón kapható világklasszis ramen és dumpling a Széchenyi utcában. A minőség tökéletesen állandó, ami egyszerűen lenyűgöző ebben a városban.

Momotaro Ramen
Cím: 1054 Budapest, Széchényi utca 16.
Facebook

M Restaurant

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest
Naponta cserélődő egy oldalas étlap, amin a rendszeres vendégek számára azért kevés a meglepetés. Kissé ingadozó színvonal, de legtöbbször jó ételek, fantasztikus miliő, kellemes árak.
M Étterem