Gasztró
Nincs kerted? Grillezz a barátaiddal ezeken a helyeken!
Fotó : Hartyányi Norbert / We Love Budapest
briquette, grill, hús, green egg

Kert hiányában sokszor a teraszra költözünk, de a legendás Havanna lakótelepi disznóvágások módjára összeütött erkélyen grillezés annyira mégsem az igazi. Milyen szerencse, hogy vannak vendéglátók, akik gondolnak arra az eshetőségre is, ha mi magunknak készítenénk el a grillhúsokat, az ő kertjükben összegyűlve.

Nyereg, az Itató Két Rombusz KIFOLYÓ gerilla grill Impostor

Nyereg, az Itató

Fotó: Nyereg, az Itató

Városligetben található Nyereg a maga “vidékies” hangulatával eleve rendhagyó, ám úgy döntöttek, augusztusra (4-16-ig) a vendégek kedvére tesznek, méghozzá baráti grill-lehetőség biztosításával. A hét minden napján szabad a terepgazda, viszont előre be kell hozzá jelentkeznünk. Alapfeltétel, hogy legalább 10 embert össze kell szedni hozzá, fejenként pedig 7500 forintba kerül mindez. A csomag tartalma magába foglalja a grillezéshez szükséges eszközöket, faszént, gyújtóst, evőeszközöket. Továbbá többféle előre bepácolt húst, sajtot, zöldségeket a kukoricától a lila hagymáig, valamint salátát is, dresszinggel. Nincs jó grillbuli sör nélkül, tehát 20 doboz sört, 2 üveg bort, pálinkát és 5 kancsó limonádét is biztosítanak a privát bulihoz. Extra jó fej ötlet, hogy igény szerint projektoros vetítést és akusztikus zenét is intéznek a társaságoknak. 

 

Bejelentkezni ezen a számon tudtok: +36 30-531-5217

Nyereg, az Itató
 • 1146 Budapest, Városligeti körút 2.
 • A nyitvatartás időjárásfüggő.

Két Rombusz

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

Római-part Két Rombuszának neve nem a geometriai alakzatra céloz, hanem a helyszínre beállított buszokra. Náluk bográcshely és grillkocsi is van, szóval babgulyástól a flekkenig haladhatunk a menüvel. Tűzifát, bográcsot is biztosítanak nekünk, viszont amit megennénk, azt nekünk kell vinni, így ez önköltségű. Azzal hálálhatjuk meg ezt a szolgáltatást, hogy náluk vásároljuk meg az üdítőt, sört, bort. Szerencsére igazán jó kis választékuk van. Nagyon szuper program lehet a közös Római-parti sütögetés, pláne, hogy több tűzrakó helyük van, így a társaságok könnyedén ismerkedhetnek, keveredhetnek, sőt, akár az elkészült finomságokat is megoszthatják.

Két Rombusz
 • 1031 Budapest, Római part 45.

KIFOLYÓ gerilla grill

Fotó: Bognár Benedek, Simon Zsuzsanna

 

A BETON kurzus és a Valyo közös projektje a Gellért téri alsó rakparton kialakított beton padok és sütögetőhelyek. A kezdeményezéssel a Duna is közelebb kerül a városlakókhoz és egy szuper ingyenes urbánus grill lehetőséget hoztak ezzel létre. Senkinek a kertjéből nincs ilyen pazar kilátás a dunai hidakra és a városra, mint az itt épült grillezőknél. Kövesd a teknőst, és megtalálod a tűzrakóhelyet!

Impostor

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

Eddig egy alkalommal rendeztek az Impostornál közös grillezést, ám a szervezők szerint az kicsit bátortalanra sikerült. Nem kéne berzenkedni, ez egy jópofa dolog, pláne egy olyan vagány udvaron, mint az Impostoré. Az első kísérletet augusztus 27-én egy második grillszeánsz követi. Két lehetőségünk lesz: vagy kedvünkre viszünk magunkkal muníciót, amit majd elkészítünk, vagy vásárolunk a külön erre az alkalomra összeállított grilltálakból. Bejelentkezni be kell, hogy legyen hely és minden flottul menjen. Az italokért az Impostor a felelős, ami azt jelenti, hogy a grillhusik mellé csúszhat a szaké, a különleges japán üveges sörök és az ázsiai ihletésű koktélok is. 

Impostor
 • 1054 Budapest, Szabadság tér 17.
 • Téli nyitva tartás

  H, K, Sze: zárva
  Cs: 18:00-00:00
  P: 18:00-22:00
  Szo: 18:00-03:00
  V: 14:00-22:00