Shopping
Last minute ajándéktippek 5.000 forint alatt magyar dizájnerektől
Fotó : Nebouxii

Idén is elkészítettük a WLB ajándékajánlóját: felkutattuk, mivel készülnek a hazai tervezők az ünnepi szezonra, s összeszedtük a kedvenc dizájnajándékainkat. Sorozatunk utolsó részében megmutatjuk, hogy tervezői tárgyakat már nagyon barátságos árakon is találhatsz!

 

 

Kontor Enikő vázácskák Bublab növénydekorok Klement Csaba-kitűzők Lys karácsonyi gyertyák myskin With Love ajándékcsomagok Shamo Bags fa evőeszközök és tányérok Malinovka asztali tervező és határidőnapló Nebouxii zoknik Wild Flower Bar képeslapok és plakátok KarlaLina Jól-lét Napló

Kontor Enikő vázácskák

Az egyesével és csoportba rendezve egyaránt kedves látványt nyújtó kerámiák fatüzeléses kemencében készülnek, csodaszép mázakkal. Nem lesz könnyű választani, mert az apró hangulatfokozókból nincs két egyforma!

Bublab növénydekorok

Bubla Ágnes rengetegféle üvegkertet, léggyökeres növényekből pedig koszorúkat és fém függőket formál. A karácsonyhoz legjobban az átlátszó üvegekbe zárt mininövénykés karácsonyfadíszei passzolnak.

Klement Csaba-kitűzők

A népszerű grafikus illusztrációi sokunk kedvencei. Vonalrajzos figuráit már nemcsak monitoron vagy bögrén élvezheted, de kitűzők formájában is magadra tűzheted.

Fotó: Klement Csaba kitűzők

Lys karácsonyi gyertyák

A két karácsonyi gyertya nem csupán nevében – The Nutcracker és az Under the Mistletoe – de illatában is az ünnepi hangulatot tükrözik. Az előbbi egy fűszeres, meleg illatkeverék, a másik pedig a fenyőfa friss, természetes illatát csempészi a négy fal közé.

myskin With Love ajándékcsomagok

100%-ban természetes anyagokból készülő tubusos kiszerelésű kéz- és arckrémek, valamint ajakápolók különböző kombinációit rejtik a tasakok, amelyek nemcsak apró ajándéknak jók, de szuper praktikusak is a hideg téli napokon.

Shamo Bags fa evőeszközök és tányérok

Szinte örökéletű darabok, amelyekkel egy kicsit másképp is  belophatod az otthonodba a természetet. Segítségükkel kiválthatod az eldobható műanyag társaikat, szóval ez tényleg környezettudatos ajándék!

Malinovka asztali tervező és határidőnapló

Naptárak az asztalra és a táskádba. A fenyőerdős vagy esőcseppes TO DO notepad  a heti teendők feljegyzésére és áttekintésére alkalmas, ugyanakkor egérpadnak is használható, míg a csodaszép határidőnaplókba bárhol és bármikor írhatsz vagy jegyzetelhetsz.

 

Nebouxii zoknik

Budapest legmenőbb és legszínesebb zoknimárkája a legegyszerűbb szettet is feldobja. A vagány színeken és mintákon túl még egy kis extra csavar, hogy számos modell felemás kivitelben készül. 

Wild Flower Bar képeslapok és plakátok

A slow vonalban gondolkodó virágos lányok több – a márka képi világára jellemző – stílusban és tematika szerint készítettek klassz matt papírra nyomott saját kezűleg stylingolt fotó sorozatokat. 

KarlaLina Jól-lét Napló

90 napnyi üres oldal, ahol olyan dolgokat naplózhatsz, mint az étkezések, a mozgás, az alvás, mindezek ideje, minősége, sőt azt is, hogy mennyi egészséges ételt fogyasztottál, milyen hangulatod volt az adott nap, mennyit stresszeltél.