Élmény
Kvíz, pop-corn, Saul fia – 5 Oscar-néző buli vasárnapra
Fotó : screencrush.com
Kvíz, pop-corn, Saul fia – 5 Oscar-néző buli vasárnapra

Az idei Oscar-gála a Saul fiának köszönhetően más lesz, mint a többi: Nemes Jeles László filmje, mint tudjuk, a díjra jelöltek között van, így nem meglepő, hogy vasárnapról hétfőre virradóra Budapesten több helyen szerveznek közös gálanéző bulikat kvízzel, pop-cornnal, beszélgetésekkel és egyebekkel. Ajánlunk ötöt.

Oscar-nap a Toldiban And the Oscar goes to A KultOn.hu bemutatja: Oscar-est 2016 Oscar díjátadó-közvetítés kvízzel egybekötve Oscar – miniparty

Oscar-nap a Toldiban

Fotó: Az esemény Facebook-oldala
Mindjárt egy kakukktojással indítunk, mert magát a díjátadót nem adják, ellenben az egész napot az Oscarnak szentelik a Toldiban: a gála előtt jelöléssel bíró filmeket vetítenek, köztük a moziforgalmazásba nem kerülő Anomalisa című animációt. Bónusz, hogy Oscar-kvíz is lesz az előtérben!

Hol? Toldi mozi
Mennyiért? 1500 Ft
Bővebben

And the Oscar goes to

Fotó: Kép forrása: az esemény Facebook oldala.
Budapest Secret Cinema és a Filmtekercs Fényportál harmadik alkalommal szervezi meg közösen az Oscar-díjátadó bulit. A tavalyi évhez hasonlóan idén is az AnKERT biztosítja a helyet, DJ Panda a zenét, a QuizNight.hu pedig az izgalmas játékot. Az eseményre hangolódva, stílszerűen egy Oscar-várományos filmet tekinthettek meg, ráadásul egy olyat, amelyet tavaly mindössze a Titanic filmfesztiválon lehetett megnézni (többszöri pótvetítéssel).

Hol? Anker’t
Mennyiért? 1490 – 2690 Ft
Bővebben 

A KultOn.hu bemutatja: Oscar-est 2016

Fotó: Az esemény Facebook-oldala
Sok-sok mindennel készülnek a Trapézban is: lesznek italok a filmekből, nyereményjáték, kvíz, Oscar-előrejelző játék, pop-corn, kivetítő, és minden, ami ahhoz kell, hogy jó hangulatban megnézd a gálát!

Hol? Trapéz
Mennyiért? Ingyenes
Bővebben

Oscar díjátadó-közvetítés kvízzel egybekötve

Fotó: Az esemény Facebook-oldala
Több szempontból is izgalmas lesz az idei díjátadó – a Lost In Budapest Barban. Az est elején a díjátadó előtt szintén kvízt tartanak majd, illetve, ha a megérzésedet váltanád nyereményre, tippelhetsz a díjazottakra.

Hol? Lost In Budapest Bar
Mennyiért? Ingyenes
Bővebben

Oscar – miniparty

Fotó: Kép forrása: az esemény Facebook oldala.
A VII. kerület Szociális Helyiségében nem gondolják túl az eseményt: különösebb programok nélkül, kizárólag a közvetítésre koncentrálnak, ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes benézni oda. 

Hol? Szociális Helyiség
Mennyiért? Ingyenes
Bővebben