Élmény
Itt szurkolj a mieinknek a budapesti vizes világbajnokságon!
Fotó : Budapest 2017 FINA Vizes Világbajnokság

Egy-egy nagyobb futballtorna, vagy olimpia esetében már megszokhattuk, hogy a budapesti vendéglátóhelyek közös szurkolást, meccsnézést szerveznek. Így van ez a 17. FINA világbajnokság idején is, amihez kapcsolódóan ajánlunk 10 helyet a közösségi élményhez.

FINA Aquatics Fan Zone – Margitsziget FINA Aquatics Fan Zone – Duna Aréna Szurkolói Terasz a Terasz Budapesten Jégkert Majorka InGame e-sport & VR lounge Fogas Ház Vasmacska Terasz Platós Anker't

FINA Aquatics Fan Zone – Margitsziget

Fotó: Budapest 2017 FINA Vizes Világbajnokság

Két hivatalos ingyenes szurkolói zónát alakítottak ki a világbajnokság idejére. A Margitszigeti Atlétikai Centrum a szokásos kínálat (ételek, italok, óriáskivetítő) mellett koncertekkel (Sub Bass Monster, New Level Empire, Belmondo, Csík zenekar) és izgalmas interaktív programokkal készül. Többek között egy VR-szemüveg segítségével kipróbálhatod, milyen érzés óriástorony-ugrónak lenni, illetve további úszó- és vízilabda szimulációkon teheted próbára magad. Ha csak pihenni szeretnél, babzsákfotelekben is lazíthatsz két meccs között.

Bővebben

 

Margitsziget

FINA Aquatics Fan Zone – Duna Aréna

Garden at the elegant Gundel restaurant, 1957Fotó: Budapest 2017 FINA Vizes Világbajnokság
Hasonló line up-pal dolgozik a központi rendezvényhelyszín, a Duna Aréna szomszédságában felhúzott szurkolói központ. Koncertek (Byealex, Mystery Gang, Ocho Macho és még sokan mások) és színpadi bemutatók itt is lesznek, (Önkéntesek tánca!), illetve különböző sportos témájú beszélgetéseket is végig lehet ülni. Interaktív programból ezen a helyen kevésbé lehet szemezgetni. 

Bővebben

Dagály Fürdő
  • 1138 Budapest, Népfürdő utca 36.

Szurkolói Terasz a Terasz Budapesten

Fotó: Kőrösi Tamás / We Love Budapest

A Terasz Budapest minden jelentősebb világversenyre szervez közös drukkolást, természetesen Magyarország történetének legnagyobb vizes eseményére is készülnek. Az Erzsébet híd lábánál egy óriáskivetítővel, BBQ vacsorával, hűsítő italokkal és házi készítésű fagylalttal dobhatod fel a szurkolást.

Bővebben

Terasz Budapest

Jégkert

Fotó: Jégkert Facebook-oldala

Széna téri Jégkert rendszeresen adja a nagyobb futballmeccseket az óriási tv-in, de nem csak labdarúgásra szakosodott. A 17. FINA világbajnokság idejére a vizes sportok költöznek be ide, elsősorban a magyar érdekeltségű vízilabdameccseken (legyen az női vagy férfi) esélyes a telt ház. Menüvel, italakciókkal és a melegben bizonyára kellemesen csúszó málnás búzasörrel várnak.

Bővebben

Majorka

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

Medencét nem ígérnek ezen a helyen, ellenben hűs árnyakat biztosító gesztenyefákat igen, a szurkolás izgalmas percei alatt pedig többek között jéghideg limonádéval nyugtathatod a szervezetedet. Ha a Szilágyi Erzsébet fasoron lévő helyet választod, asztalfoglalásról itt is időben gondoskodj.

Bővebben

Majorka
  • 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 16.

InGame e-sport & VR lounge

Pest-facing terrace on Margaret Island, 1956Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest
Ha a szabadtér időjárási kockázatainak (napszúrás, eső) nem akarod kitenni magad, és inkább egy légkondicionált helyen követnéd az eseményeket, akkor jó választás lehet a Klauzál utcai InGame e-sport & VR lounge. Itt az óriás kivetítő, a már említett légkondi a fő vonzerő a hely egyéb játékos szolgáltatásaival egyetemben. A vb idején mindennap a nemzetiszín arcfestéssel vagy magyar mezben érkezők 10% kedvezményt kapnak az alkoholos italokból. 

Bővebben

Fogas Ház

Fotó: Az esemény Facebook-oldala

‘Mindent közvetítünk’ szlogennel indította el július 14-én a ‘kampányt’ a Fogas Ház. Az Akácfa utcában három helyszínen (Pizza ‘n Beer, Liebling, Budapest szoba) követheted az eseményeket grillételek, pizza és hideg italok társaságában július 30-ig. A közvetítéseket általában buli követi.

Bővebben

FogasHáz

Vasmacska Terasz

Dancing on the terrace of the Dunacorso restaurantFotó: Vasmacska Terasz Facebook-oldala
Eléggé autentikus környezetben, a Duna partján szurkolhatsz a mieinknek behűtött borok és finom ételek kíséretében a XXII. kerületi Vasmacska Teraszon. Jó hír a gyerekkel érkező szülőknek, hogy a meccsek iránt még nem érdeklődő ifjú utódot le lehet pakolni a szomszédos játszótérre.  

Bővebben

Platós

Trombitás restaurant garden, 1957Fotó: Az esemény Facebook-oldala
Egy közösségi hely a város közepén kézműves sörökkel és szörpökkel, házi jellegű harapnivalókkal és olyan társasággal, amely együtt szurkol a magyar férfi és női vízilabda válogatottnak minden mérkőzésen. A Dohány utcai Platós főleg a két pólóválogatott meccseire fókuszál. 

Bővebben

Anker't

Kék Duna restaurant at night, by the Chain BridgeFotó: Az esemény Facebook-oldala
Budapest legnagyobb romkocsmájában is pakolnak kivetítőket a falakra, úgyhogy ha a Paulay Ede utcában töltöd a kellemes nyárestéidet, akkor sem maradsz le a gólokról vagy rajtkőre állásról. A Fogas Házhoz hasonlóan az események befejeztével itt sem ér véget a nap, hiszen kezdődik a buli!

Bővebben 

A cikk megjelenését a Bp2017 Nonprofit Kft támogatta.