Élmény
Íme 10 koncert, amit nagyon várunk idén
Fotó : Balogh András / We Love Budapest
Íme 10 koncert, amit nagyon várunk idén

Erős év lesz a 2017-es a koncerteket tekintve. Azután jutottunk erre a megállapításra, hogy végigfutottuk a már bejelentett bulikat és gyorsan ki is választottuk azokat, amelyeken mindenképp ott a helyünk.

Tycho Kensington Anthrax Asking Alexandria Tankcsapda Parov Stelar Bruno Mars Green Day Scooter Marilyn Manson 

Tycho

Az elszállós downtempo elektronika ismert produkciója, az amerikai Tycho két éve járt először Magyarországon. A polihisztor képzőművész-grafikus-fotós-zenész Scott Hansen és együttese most februárban újra eljön: legfrissebb, Epoch című meglepetéslemezének bemutató koncertje az A38 Hajó szervezésében az Akvárium Klubban lesz.

Mikor: február 14.
Hol: Akvárium Klub
Mennyiért: 4900-5500 Ft
Bővebben

Kensington

A 2005-ben alapított utrechti Kensington az utóbbi évek talán legnagyobb holland könnyűzenei sikersztorija. A laza, könnyed indie rockjáról elhíresült négyes ezúttal az A38 szervezésében az Akvárum Klubba tér vissza Budapestre és bizonyosan eljátssza majd az itthoni rádiókban is listavezető War című dalát. 

Mikor: február 20.
Hol: Akvárium Klub
Mennyiért: 2900-3500 Ft
Bővebben

Anthrax

Idén ünnepli 35. születésnapját a legendás New York-i thrash metal zenekar, mely egy új lemezt is kiadott. A 2017-es év azonban nemcsak erről, hanem az Among The Living című korongról is szól, ugyanis a ma már klasszikusnak számító album 1987-ben jött ki, vagyis most van a megjelenés harmincadik évfordulója. Ennek apropójából, és a rajongók nagy örömére a zenekar a teljes lemezt előadja a tavaszi turnéállomásokon.

Mikor: március 12.
Hol: Barba Negra
Mennyiért: 8500 Ft
Bővebben

Asking Alexandria

A brit metalcore csapat történetének első magyarországi koncertje a hatalmas érdeklődésre való tekintettel mindjárt átkerült egy nagyobb helyszínre, az Akvárium Klub NagyHalljába. A pimaszul kemény, mégis kellemesen dallamos rockzene képviselői jó néhány dalt bemutatnak majd legutóbbi, The Black címet viselő nagylemezükről. 

Mikor: március 13.
Hol: Akvárium Klub
Mennyiért: 6900-7500 Ft
Bővebben

Tankcsapda

Az áprilisi budapesti tanktámadás azért lesz különleges, mert a debreceni zenekar pályafutása talán legnagyobb showjára készül az Arénában. A közönség a küzdőtér közepére helyezett színpadon igazán közelről láthatja és hallhatja a három rockcsempészt, akik legutóbbi, feldolgozásokat tartalmazó lemezükről is biztosan letolnak majd egy-két szösszenetet. 

Mikor: április 28.
Hol: Papp László Budapest Sportaréna
Mennyiért: 8900-12.900 Ft
Bővebben

Parov Stelar

Az itthon irgalmatlanul népszerű linzi fiatalember, Parov Stelar a tavalyi buli után most a vadonatúj ‘Burning Spider‘ show bemutatásával tér vissza a Budapest Parkba, hogy Európa legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínének táncparkettjére importáljon egy kis dzsesszt. 

Mikor: május 13. 
Hol: Budapest Park
Mennyiért: 7500-9000 Ft
Bővebben

Bruno Mars

Járt már nálunk Bruno Mars, de amennyire imádja az itthoni közönség, biztos nem a májusi lesz az utolsó budapesti fellépése a többszörös Grammy-díjas, milliós lemezeladásokkal büszkélkedő Peter Gene Hernandeznek (ez az eredeti neve). A 24K Magic turné az énekes azonos című vadonatúj albumának megjelenését követi.

Mikor: május 30. 
Hol: Papp László Budapest Sportaréna
Mennyiért: 11.000-25.000 Ft
Bővebben

Green Day

Az év egyik koncertszenzációja a három kaliforniai punk magyarországi látogatása. Bille Joe Armstrongék pár hónapja megjelent új lemezükkel turnéznak és ha hihetünk az előzetes híreknek, közel három órás műsort tolnak az arcunkba. Előttük a szintén nem kevésbé neves Rancid melegít. 

Mikor: június 18. 
Hol: Papp László Budapest Sportaréna
Mennyiért: 12.990-16.990 Ft
Bővebben

Scooter

Állítólag rengetegen jelezték a hazai szervezőknek, hogy szeretnének újra együtt bulizni a kilencvenes évek meghatározó formációjával. A kérés teljesült, így május végén a Budapest Parkban első kézből tudhatod meg, hogy mennyibe kerül a hal!

Mikor: május 27. 
Hol: Budapest Park
Mennyiért: 6000-7000 Ft
Bővebben

Marilyn Manson 

A zenei újságíróból lett rockzenész 12 év után tér vissza Budapestre, méghozzá mindjárt új albumával. Manson ugyanis nemrégiben bejelentette, hogy 10. stúdióalbuma 2017-ben, Valentin-napon jelenik meg. A SAY10 munkacím alatt futó lemez súlyosabb tételeit pedig július 20-án élőben is hallhatod. 

Mikor: július 20. 
Hol: Budapest Park
Mennyiért: 8500-9500 Ft
Bővebben