Élmény
Ide vidd a csajt! – 9 izgalmas randiprogram Budapesten
Ide vidd a csajt! – 9 izgalmas randiprogram Budapesten

Az első randi a majdani kapcsolat egyik legfontosabb pillanata, legtöbbször felemlegetett emléke lehet, ezért nem mindegy, hogyan telik. Olyan konkrét programötletekkel próbálunk férfi olvasóinknak segíteni, melyekkel szerencsés esetben ideig-óráig helyettesíteni tudják a „végy egy nagy adag pénzt” kezdetű egyetemes igazságot, és amelyek túlmutatnak az éttermi vacsorán és a folyóparti sétán. Csodák nincsenek, a nők évezredek óta az „alfát” keresik, de amíg nem találják meg, addig kihasználhatjátok az időt.

Bowlingozás Korcsolyázás a Városligetben Minigolfozás Lőtér Láthatatlan Kiállítás TukTuk Felülni a Szabadság hídra Borkóstoló Csokoládé- vagy bonbonkészítés

Bowlingozás

Fotó: waycoolgadgets.com
Egy közhelyes randilistán biztosan előkelő helyen végezne. Laza, könnyed szórakozást ígérő este, pláne, ha két gurítás között legurítotok pár italt is. Hogy nyerj, vagy ne, arról megoszlanak a vélemények, úgyhogy inkább csak guríts, és döntsön a szerencse!

Hová érdemes menni? Bármelyik plázába, de inkább bowlingklubokat ajánlunk: Strike Bowling Club vagy Rubin Bowling
Mennyibe kerül? 2-4000 Ft/fő/óra

Korcsolyázás a Városligetben

Fotó: László Balkányi - We Love Budapest
A klisélista győztese mindenki kedvence, a koripálya. Ezt csak abban az esetben ajánljuk, ha valaha volt már rajtad korcsolya, vagy legalább azonos szinten vagy álmaid nőjével. Annak semmi értelme, hogy kékre-zöldre zúzd magad, miközben a csaj egy tripla leszúrt Rittberger után eltámogat téged a hüttébe forralt borral gyógyítani a lelki sebeidet.

Hová érdemes menni?  A Városligeti Műjégpályára
Mennyibe kerül? 1500-2000 Ft/fő

Műjégpálya

Minigolfozás

Fotó: guim.co.uk
A hagyományos golf a híres színészek és üzletemberek sportja, a minigolf legyen a miénk! Játszani mindenki szeret, pláne, ha az adott játék már a kezdeti fázisban is szórakoztató, mi több, azonnali sikerélménnyel jár. Közösen játszva tanulhattok, mi más kellene egy első randin?

Hová érdemes menni? Detect Magyar Minigolf Központ vagy ELTE Sporttelep
Mennyibe kerül? 800-1000 Ft/óra/fő

Lőtér

Fotó: californiaoutdoors.wordpress.com
Elsőre talán meredeknek hangzik, de mivel jó eséllyel 100 lányból 99 soha nem húzta még meg életében az elsütőbillentyűt (nem ravaszt!), egészen biztosan életre szóló élménnyel gazdagíthatod akkor is, ha utána nem jelöl vissza a Facebookon. Jó tanács: ne várd meg, hogy elfáradjon, vagy megfájduljon a keze, akkor fejezzétek be, amikor még jól érzi magát.

Hová érdemes menni? Budakeszi LőtérBudai SportlőtérGepárd Lőtér
Mennyibe kerül? 3-4000 Ft/fő

Láthatatlan Kiállítás

Fotó: László Balkányi - We Love Budapest
Mintha csak az első randikra találták volna ki. A Láthatatlan Kiállítás évek óta Budapest egyik leglátogatottabb programja, szóval, nem nagyon lőhetsz mellé vele. Ráadásul a Kis herceg óta tudjuk, hogy ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan… A vaksötétben hiába próbálod magad eladni a hupikék szemeiddel vagy Sensodyne-reklám mosolyoddal: itt bizony keményen nyomatni kell a poénokat, amihez kiváló alap lehet a tárgyak – vagy egymás – tapogatása.

Hová érdemes menni?Millenárisra
Mennyibe kerül? 1700-2000 Ft/fő

TukTuk

Fotó: László Balkányi - We Love Budapest
A randik lényege, hogy minél többet beszélgessetek és minél közelebb kerüljetek egymáshoz, amihez az Ape Calessino 200 TukTuk cirkálójánál jobb járművet el se tudunk képzelni. Fedezzétek fel együtt a várost, és miközben zötyögtök Budapest utcáin, egy-egy döccenő kiváló alkalmat ad arra, hogy átkarold a lányt, nehogy megijedjen. Utána meg jöhet, aminek jönnie kell, hogy évek múlva felidézzétek: „Emlékszel, amikor először megcsókolTUK egymást?”

Hová érdemes menni? Minden tudnivaló itt.
Mennyibe kerül? 4800 Ft/fő/40 perc

Budapest TukTuk

Felülni a Szabadság hídra

Fotó: We Love Budapest
Persze nem a tetejére, és nem télen. Ha már a Holdra nem lehet felülni, közös fenéktámasznak a zöld híd sem utolsó. A budapesti fiatalok egyik kedvenc dzsemborihelyszínén pazar dunai kilátás és esti fény vár majd titeket, ahol citromos sör helyett inkább piknikes kosárral bűvöld el a leányzót. Bár a hajóvonták találkozása jó eséllyel tilos, ti nyugodtan felülhettek oda, ezért még senkit nem vittek be az őrsre.

Hová érdemes menni? A Szabadság hídra
Mennyibe kerül? Semennyibe

Szabadság híd

Borkóstoló

Fotó: sheknows.com
Legyél nyugodt, tapasztalt és hozzáértő, ide ugyanis érdemes minimális borismerettel érkezni, továbbá mellőzni a „boros kólát jobban szeretem, mert…” kezdetű mondatokat. Az emberek általában nem szeretik az okoskodókat, de lenyűgözi őket, ha valaki érti a dolgát, és ez látszik rajta. Ha 4-5 pohár bor után sem tetszel a lánynak, felejtsd el, és olvasd el figyelmesebben cikkünk felvezető részét.

Hová érdemes menni? Domus Vinorum vagy Dionysos Borház
Mennyibe kerül? Kb. 2-3000 Ft/fő

Csokoládé- vagy bonbonkészítés

Fotó: acorneplc.info
Akadnak olyan édességüzletek, ahol pár óra alatt megtanítanak ilyen finomságokat készíteni. Ugye előtted is ott van a jelenet, amikor az összemaszatolt lány arcáról gyengéden letörlöd a csokit? Na, ugye. Jól sikerült randi esetén örök emlék lehet az első, közösen elkészített bonbon – vagy legalább addig, amíg meg nem eszitek. Ha esetleg nem jött össze a csajjal, akkor se keseredj el, legalább megtanultál bonbont gyártani.

Hová érdemes menni? Szamos Csokoládé Iskola, Kocka Csoki vagy Barny’s
Mennyibe kerül? 5-10 000 Ft/fő