Hotelek és szállások
Ezek a hotelek nyílnak hamarosan Budapesten
Fotó : Bódis Krisztián
Ezek a hotelek nyílnak hamarosan Budapesten

Bemutatunk nektek három budapesti hotelfejlesztést, amelyek közös jellemzője, hogy a következő két-három hónapban készülnek el, tovább bővítve a város szálláskínálatát. Az alábbi három hotel közül kettő a belváros közepén, az V. kerületben található, míg egy a VII. kerület Nagykörúton kívül eső részén található.

Aria Hotel BO33 Prestige Hotel Budapest

Aria Hotel

A zenei koncepcióra épülő boutique hotel négy szárnya háromféle dizájn kapott. A klasszikus zenét és az operát megidéző részt a neobarokk, a kortárs zene szárnya a pop-art, míg a jazz a 20-as évek stílusjegyeit hordozza majd. A Bazilika közelében található Hercegprímás utcai épület tetőteraszáról egyedi kilátás nyílik a városra. A nyitás márciusra várható.
Aria Hotel Budapest

BO33

Az épülő hotel a Corvin-negyed közelében található BO18 Hotel után a franchise második elemeként nyílik a VII. kerületi Szövetség utcában. Az összesen 62 szoba közt néhány nagyobb lakosztály és családi szoba is található. Mindegyik lakóhelyiség légkondicionált, széffel és minibárral is rendelkezik majd. A hotelben helyet kap a fentieken túl reggelizőhelyiség, szauna, gőzfürdő, masszázshelyiség, 80 fős konferenciaterem, az épület alatt pedig három szintes mélygarázs található. A hotel a tervek szerint április végén nyitja meg kapuit a vendégek előtt.

Prestige Hotel Budapest

Fotó: Bódis Krisztián
Korábban hírt adtunk már a Magyar Tudományos Akadémia közelében fekvő, V. kerületi Vigyázó Ferenc utcában épülő hotel építéséről. Hild József épületének átalakításával 85 szobát sikerült elhelyezni az épületben, amelynek korábbi körfolyosói ezentúl erkélyekként szolgálnak majd az üvegtetőt kapott udvaron. Az épületben kap helyet a Ráday utcai Michelin-csillagos étterem belvárosi párjaként a Costes Downtown is. A szálloda április elején nyit.

Forrás: vojazs.blog.hu

Prestige Hotel Budapest