Shopping
Ajándéktippek 25 000 forint alatt magyar dizájnerektől
Fotó : SERTEES
SERTEES

Idén is elkészítettük a WLB ajándékajánlóját: felkutattuk, mivel készülnek a hazai tervezők az ünnepi szezonra, és összeszedtük a kedvenc dizájn- ajándékainkat. Háromrészes sorozatunkban különféle árkategóriájú szépségeket mutatunk, kezdve 25 ezer forint alatti tippjeinkkel.

Bomo Art X Ducsai Judit tolltartók Papetri fotóköny Tomcsanyi  kendők Szász Zsófi urbanmandala plakátok Anna Amelie clutch Kippkopp design koszorúk és doorboxok nati 100% PURE IDEA öv SERTEES pénztárcák Tengely Nóri fülbevaló Make design hátizsákok

Bomo Art X Ducsai Judit tolltartók

Két kedves márka második együttműködéséből született meg ez a három különböző formájú és méretű tolltartó, rengeteg praktikus funkcióval. Szépség és okosság bőrből és vászonból, amit nem csak grafománoknak ajánlunk!

WEB

Facebook

Instagram

Ára: 7.500 Ft – 14.500 Ft

Kapható: saját webshop és üzletek

Papetri fotóköny

A klasszikus feketelapos fotókönyvek újragondolt változata, csodaszép nyomtatott bortóval, kézzel metszett és varrt, környezetbarát kivitelben. Álló és fekvő változatban egyaránt megrendelhetjük, sőt kérésre határidőnapló formátumban is elkészítik nekünk. (A könyvek elkészítése minimum egy hét!)

Facebook

Instagram

Ára: 12.900 Ft

Rendelés: info@papetri.com

Kapható: Paloma

Tomcsanyi  kendők

A hármas metró által inspirált 2018-as őszi-téli kollekció statement printjeivel viszkóz kendők is készültek, melyeken a föld alatt hömpölygő embertömeg és az állomások peronja, lépcsői köszönnek vissza.

WEB

Facebook

Instagram

Árak: nagy 19.000 Ft, kicsi 8.500 Ft

Kapható: The Garden Studio

Szász Zsófi urbanmandala plakátok

Szász Zsófi mandalái a szimmetriával és az ismétlődéssel játszva ábrázolják az emblematikus budapesti épületeket. Az aprólékosan megrajzolt képek többféle méretben is kaphatók, de mi a nagyobb változatokra szavazunk!

Árak: 3.000 Ft. – 10.700 Ft

Kapható: MONO art & designSpájz (minden méret), Stilshop (A4 és A2 méret), Szimpla Design Shop (csak kis méret), You:niq store

Anna Amelie clutch

Csodás együttállásban van idén a divat a karácsonyi dekorációs trendekkel. Elég jó példa erre Anna Amelie ünnepi kiegészítője: a matt, sötét merlot árnyalatú bőr bárkit tapintásra késztet.

Fotó: Anna Amelie

WEB

Facebook

Instagram

Ára: 19.900 Ft

Kapható: saját webshop, MARGOT BudapestAjándék Terminal 

Kippkopp design koszorúk és doorboxok

Csépke Sára virágkötő klasszikus karácsonyi dekorációt készít, de friss szemlélettel. Termékei alapvetően minimalisták, alapanyagaik között főként fenyőt, ritka terméseket, olykor cseppnyi nosztalgiát találunk. A koszorúk mellett az ajtóra függeszthető dekordobozok is nagy kedvenceink.

WEB

Facebook

Instagram

Árak: koszorúk 9.900 Ft-tól, doorboxok: 5.990 Ft-tól

Kapható: saját webshop

nati 100% PURE IDEA öv

Gyulai Nati még a legegyszerűbb divatkiegészítőkbe is becsempészi saját személyiségét. Vadonatúj szívecskés bőrövei strucctoll körítéssel vagy anélkül is készülhetnek, és a guminak köszönhetően bármilyen derékmérethez passzolnak.

Facebook

Instagram

Ára: 12.990 Ft

Kapható: Atelier Palmetta, Colour My Style, My Day Collection

SERTEES pénztárcák

A Sertees lányok merész táskákkal, és hozzájuk tökéletesen passzoló kiegészítőkkel várják az ünnepi szezont. Kézzel készült, cipzáras bőr pénztárcáik a tartós és igényes megoldások kedvelőit célozzák meg, pénztárcabarát árakon.

WEB

Facebook

Instagram

Ára: 15.000 Ft

Kapható: FIAN KonceptRepertory ZUN Store

Tengely Nóri fülbevaló

Tengely Nóri a merevített ezüst láncsorokból készülő ékszerek nagymestere. Legújabb kollekciója a változó hosszúságú egyenesek variálására épül; darabjai egyediek, de mind aprólékos munkával készülnek.

Facebook

Instagram

Árak: 18.000 – 22.500 Ft

Kapható: wonderLABH6 Xmas Pop-up (Heinrich-udvar, Díszterem: dec.8. és dec.15.), Hókifli Karácsonyi Design vásár (dec. 15-16., dec. 22-23.), Három Hét Galéria (dec. 4-24.)

Make design hátizsákok

Molnár Réka kézzel festett, illetve printelt mintákkal dekorált táskáit azért szeretjük, mert egyszerűek, mégis egyediek és stílusosak. Tökéletes viselet városlakóknak, akár mindennapi használatra is.

WEB

Facebook

Instagram

Árak: 17.000 Ft. – 24.000 Ft. (forgalmazónként eltérő)

Rendelés: makedesignbp@gmail.com

Kapható: Paloma (MAKE design Stúdió), Ajándék Terminal, Cotton Ball Lights, Ludwig Múzeum, Magyar Nemzeti Galéria shopMagma + Hungarian Art & Design, MONO art & design