Shopping
Ajándéktippek 10.000 forint felett magyar dizájnerektől
Fotó : Gyurkovics Anna

Ahogy a korábbi években, úgy idén is felkutattuk, mivel készülnek a hazai tervezők az ünnepi szezonra, s összeszedtük a kedvenc dizájnajándékainkat. Háromrészes sorozatunkban különféle árkategóriájú szépségeket mutatunk.

Pollinate kerámiák Kele Clothing sálak Ooh my Deer kapszulakollekció Macondo hátizsákok Eve by Eva Remenyi nyaklánc Hannabi párnák JUJJ ékszerek Judit Takács táskák Studio Kisinas lámpák Bosis pulcsik

Pollinate kerámiák

Egy csipet tavaszt csempésznek a télbe Antal Balázs kézzel festett tányérjai, amelyeken vörös pipacsok és más tarka mezei virágok feszítenek. Az alkalmazott technikának hála ezekből tényleg nincs két egyforma.

 

 

 

 • WEB
 • Facebook
 • Kapható: közvetlenül a tervezőtől (december 10-ig), Ajándék Terminál 
 • Árak: csésze: 9.580 Ft, kis tányér 18cm: 9.980Ft, közepes tányér 25cm: 13780Ft, nagy tányér 28cm: 15780Ft

Kele Clothing sálak

A zsakard mintás MOR sál extra finom merinói gyapjúból készül, sokféleképpen viselhető, szupermeleg, sőt lányok és fiúk számára egyaránt menő viselet.

Ooh my Deer kapszulakollekció

Sarkadi Fanni alig pár hete mutatta be első ékszerkollekcióját az Opia-t, amelyben gyűrű, fülbevalók és egy különleges ruhaék kapott helyet ezüst, arany és rozé arany színekben.

 

 

Macondo hátizsákok

Természetes anyagokból és aprólékos kézi munkával készülő kézzel festett hátizsákok csodás fehérben és praktikus feketében az egyediséget keresőknek.

Fotó: Macondo

Eve by Eva Remenyi nyaklánc

A Celeste kollekció filigrán kis buborékokkal készülő darabja izgalmasak és nőiesek, a ródiumozott, arany, és rozéarany változatok mellett drámai fekete ródiumozott változatokban is elérhetők.

 

Hannabi párnák

Az egyik kedvenc hazai bútormárkánk nemcsak szuperkényelmes kanapékat készít, de vagány párnákat is, amelyekkel egycsapásra megváltoztatható egy helyiség hangulata.

JUJJ ékszerek

A minimalista formák rajongóinak ajánljuk Juhos Janka a mindennapokban is viselhető Unlimited Casual Collection névre keresztelt sorozatát amelyhez a karkötők mellé idén fülbevalók is csatlakoztak.

 • WEB
 • Facebook
 • Kapható: közvetlenül a tervezőtől, FlatlabMono art & design 
 • Árak: fülbevaló: 25.400 Ft, selyemfényű karkötő: 22.900 Ft, matt karkötő: 27.000 Ft csak a tervezőtől

Judit Takács táskák

A tervező Divided kollekciójának slágerdarabja a púderes, szürke  és fekete árnyalatokban beszerezhető Split laptáska, amely rohangálós napokon pánttal, egy esti alkalomra pedig pánt nélkül lehet a tökéletes kiegészítő.

 

Studio Kisinas lámpák

A márka környezettudatos szellemben, maradék faanyagokból dolgozik. Woodison lámpái fali és asztali változatban készülnek, kizárólag megrendelésre.

 • WEB
 • Facebook
 • Kapható: saját webshop (karácsonyi szállítást dec. 10-ig felvett rendelésekre vállalnak)
 • Árak: fali lámpa: 24.990 Ft, asztali lámpa: 27.990 Ft

Bosis pulcsik

Pihe-puha meleg bebújós pulcsik fantasztikus színváltozatokban a dinamikus öltözködés rajongóinak.