Szórakozás
A legmenőbb budapesti karaoke bárok
Fotó : Ypsilon Café
A legmenőbb budapesti karaoke bárok

Tél van – pont ideális évszak arra, hogy újradefiniáljuk a forró hangulat és a spiritusz fogalmakat. Az karaokézás például tökéletesen alkalmas tevékenység arra, hogy felélessze bennünk a már elfeledett energiákat. Sőt, még olcsón meg is fogjuk úszni ezt a fajta boldogságterápiát: csak tudni kell, hogyan és hol fakadjunk dalra, és a flow élmény nem marad el. Azt javasoljuk, hogy mielőtt beénekelnétek, olvassátok el gyorstalpaló útmutatásunkat, kiegészülve a legmenőbb budapesti karaoke bárok listájával.

Hogyan karaokézzunk? Janis' Pub Morrisons Music Pub/Opera   Ypsilon Café   Pointer Pub Crazy Café

Hogyan karaokézzunk?

1. Gyűjts össze minél több vidám embert!
Hívd össze azokat a haverjaidat, akik bármikor utánad ugranak abba a bizonyos kútba – igen ők azok, akiktől mindig is féltettek a szülők.

2. Ismerd a dalt!
Olyan dalt válassz, amit kívülről fújsz és a szomszédok már nagyon jól ismerik a fürdőszoba-koncerteknek hála.

3. Ne engedd, hogy kiszáradjon a torkod!
A hangképző szerveknek szükségük van folyadékra, és a siker érdekében különben is áldozni kell a party istenek oltárán.

4. Légy bátor!
Ne feledd, senki nem azért jött, hogy rajtad nevessen, arra pedig végképp nem kíváncsi a közönséged, hogy mennyire tudsz izzadni! Ha te magad jól szórakozol, azt értékelni fogják; ha viszont kínlódsz, ne számíts pozitív visszajelzésekre.

5. Show time!
Eljött az idő, hogy színpadra lépj, megragadd a mikrofont és teljesíts a missziót. Azaz: add elő!
Íme, az általunk ajánlott fellépő helyszínek listája!

Janis' Pub

A legjobb budapesti karaoke bár. A lokáció pont annyira európai, mint amilyen mértékben az Egyetem tér vonzáskörzete egyben jellegzetesen budapesti is. Egy brit pubról van szó, ami direkt módon dedikálta magát Janis Joplinnak. A helyszín tökéletes mindazoknak, akik bátran kieresztik a hangjukat. Általában nagyon kellemes közösségek gyűlnek itt össze, úgyhogy a Janis Pub-ból nem fogunk emlékezetes pillanatok nélkül hazaindulni.

Cím:
1053 Budapest, Királyi Pál utca 8.

Morrisons Music Pub/Opera  

Körülbelül annyira nem érdemes a Morrissons 1-et a 2-vel összetéveszteni, mint amennyire érdemes külön választanunk a szezont a fazontól. A Morrisons Music Pub az Opera közelében található és nem ajánljuk sem klausztrofóbiásoknak, sem pedig azoknak, akik két sláger között kicsit elvonulnának beszélgetni is. Ide akkor gyere, ha saját hangod kihangosított és megzenésített verzióján túl, arra is kíváncsi vagy, hogy mások hogyan definiálják az ereszdelahajamat.

Cím: 1065 Budapest, Révay utca 25.

Ypsilon Café  

A belváros nem a kockázatok helye; ha valahol nem tetszik, lehet átlépni a következő helyre vigasztalódni, új erőre kapni, más zenére nyomulni. Bár karaoke téren nem ilyen lefedett a helyzet, Budapest belső kerületeiben még a pacsirták is gyorsabban szállhatnak mikrofonról mikrofonra. Az Ypsilon Café miatt mégis érdemes feladni ezt a kényelmet, hogy felfedezzük mi rejlik az emeleten lévő elegáns étterem alatti területen.

Cím: 
1142 Budapest Stefánia út 1.

Pointer Pub

A Mechwart liget villamosmegállótól pár percre található brit Pointer Pubnak van egy kis hiányossága, ami egyben hatalmas előny: nincsen színpada. Lámpalázasok figyelem! A Pointer Pub a legmegfelelőbb bevezető terep, ha a vágy már megszületett, a kurázsi viszont még hiányzik ahhoz, hogy mikrofont ragadj. Azért egy dologgal számoljon mindenki, aki itt fog debütálni: egyből nemzetközi közönség lesz!

Crazy Café

A Nyugati pályaudvartól két percre található Crazy Café nevéhez hűen mozgósítja az energiákat, tökéletesen. Azaz majdnem, mert az italok túl vannak árazva, ami persze egy kis előmelegítéssel orvosolható. Egy dolog garantált:  amint belépsz a Crazy Caféba, átértelmeződik majd a bolondulás fogalma. 

Cím:
1065 Budapest Jókai u.30.