Hotelek és szállások
7 szállás a Dunakanyarban, ahol jót fogsz aludni
Fotó : Odú
Odú Verőce

Amikor a hideg időben legszívesebben téli álmot aludna az ember, tulajdonképpen meg is teheti. Van hozzá sok-sok Pest környéki szálláshely, amik mesebeli hangulatukkal szuper évindító elvonulások helyszínei lehetnek. Ha ilyenben gondolkodik valaki, érdemes mielőbb foglalni, de akár karácsonyi ajándékként is meglephetünk velük valakit.

Völgyház Zebegény Vár Hotel Kastélyszálló – Visegrád Thermal Hotel Visegrád Hotel Silvanus – Visegrád Portobello Wellness & Yacht Hotel - Esztergom ODU House – Verőce Bükkös Hotel – Szentendre

Völgyház Zebegény

Öreg fenyő, csordogáló patak és minden, amit az orvos felírhat ahhoz, hogy kikapcsolódhassunk ebben a kis házikóban. Zebegény amúgy is egy csoda.

Fotó: Völgyház Zebegény

Vár Hotel Kastélyszálló – Visegrád

A történelmi kisvárosban Görgei Artúr vadászkastélyában is pihenhetünk, a vár aljában található borospincében pedig borvacsorákon is részt vehetünk.

Fotó: Vár Hotel Kastélyszálló

Thermal Hotel Visegrád

Termálvíz és káprázatos kilátás a Dunakanyarra. Céges rendezvényekre, esküvőkre vagy egyéni pihenésre vágyók számára kiváló választás.

Fotó: Thermal Hotel Visegrád
  • 2025 Visegrád, Lepence völgy 2.

Hotel Silvanus – Visegrád

Gyerekkel és kutyával is bejárhatók a környékbeli kirándulóhelyek. Túrák után pihenhetünk a wellnessben és a hotel ablakából élvezhetjük a kilátást a Dunára.

Fotó: Hotel Silvanus

Portobello Wellness & Yacht Hotel - Esztergom

Itt minden kényelmes – átjárás az élményfürdőbe, szauna, kiváló konyha, udvarias személyzet. És persze Esztergom, történelmi levegőjével és a Mária Valéria híddal.

Fotó: Portobello Wellness & Yacht Hotel
  • 2500 Esztergom, Táncsics Mihály utca 5.

ODU House – Verőce

Elképesztő kilátással és ugyanilyen berendezéssel várja vendégeit a friss-ropogós ház. Itt a béke nemcsak érezhető, hanem szemmel látható.

Fotó: ODU House

Bükkös Hotel – Szentendre

Felnőttbarát szálloda, exkluzív szolgáltatásokkal. Bónusznak pedig Szentendre kiállításait, múzeumait, skanzenjét, éttermeit, kiskocsmáit látogathatjuk.

Fotó: Bükkös Hotel
  • 2000 Szentendre, Bükkös part 16.

A cikk a DunakanyarGO segítségével készült.