Gasztró
5 hely a Dunakanyarban, ahol minőségi bort, sört kóstolhatsz
Fotó : Fűtőház Sörfőzde
Fűtőház Sörfőzde

Ha kíváncsiak vagytok, hol kóstolhattok minőségi bort és sört a Dunakanyarban, olvassatok tovább: cikkünkben 5 helyet gyűjtöttünk össze a térségben, amit meleg szívvel ajánlunk azoknak, akik nem riadnak vissza a kézműves és családi jelzőtől.

Fóti Kézműves Sörfőzde Szivek Pince, Kesztölc Fűtőház Sörfőzde, Rétság Váci Curia Borház és Borgyűjteménytár toBORzó borospince, Nagymaros

Fóti Kézműves Sörfőzde

Apa és lánya vezette sörmanufaktúra, melynek teljes termékpalettája a Sörapu Kocsmájában lelhető fel. A Winternacht nevű műremeket kár lenne kihagyni!

Fotó: Fóti Kézműves Sörfőzde
Fotó: Fóti Kézműves Sörfőzde

Szivek Pince, Kesztölc

Kis családi borászat a Pilis lábánál, amely a hagyományokat fiatalos dinamizmussal viszi tovább. A présházban saját kolbász vár, odakint pedig bográcsban készül a borhozvaló.

Fotó: Szivek Pince
Fotó: Szivek Pince

Fűtőház Sörfőzde, Rétság

Ikonikus mozdonyok ihlette, nemzetközi díjas kisüzemi söröket kínálnak a „Fűtőházban”. A menetrend szerint érkező sörjáratot a „Sör Váróteremben” fogyaszthatjuk el.

Fotó: Fűtőház Sörfőzde
Fotó: Fűtőház Sörfőzde

Váci Curia Borház és Borgyűjteménytár

A legnépszerűbb borvidékekről és a nagy pincészetek nedűiből álló gyűjtemény gazdái különleges kóstolókkal várják a vendégeiket.

Fotó: Curia Borház és Borgyűjteménytár - Borudvar
Fotó: Curia Borház és Borgyűjteménytár - Borudvar

toBORzó borospince, Nagymaros

Helyi termékek kíséretében kóstolhatjuk meg a legnagyobb borrégiók kínálatát ebben a családias pincészetben. Pontos cím: 2626 Nagymaros Hegy utca, 843/1. hrsz.

Fotó: toBORzo
Fotó: toBORzo

A cikk a DunakanyarGO segítségével készült.