Élmény
5 étterem a Dunakanyarban, ha megismernéd a helyi ízeket
Fotó : Renaissance Étterem
Renaissance Étterem

Nem először vesszük górcső alá a Dunakanyar vendéglőit: mi is tudjuk, hogy egy-egy kirándulásnak fontos része az étkezés. Ezért is klassz dolog, hogy még mindig tudunk újat mondani: nézzétek meg, mi melyik éttermeket ajánljuk Szentendrén, Vácon, Nagybörzsöny környékén, Kismaroson és Visegrádon!

Renaissance Étterem, Visegrád Aranysárkány Vendéglő, Szentendre Szent Orbán Étterem, Kóspallag-Nagyírtáspuszta Patak Vendéglő, Kismaros Magora, Vác

Renaissance Étterem, Visegrád

A hely szelleme járja át az éttermet, királyi lakomával és borokkal várják az éhes, fáradt vándort. Mátyás sem ehetett volna finomabbat!

Fotó: Renaissance Étterem
Fotó: Renaissance Étterem

Cím: 2025 Visegrád, Fő utca 11.

Aranysárkány Vendéglő, Szentendre

Nemcsak a látványkonyháért érdemes ide betérnünk: vendéglősdinasztia működteti, az étterem híre pedig az országhatáron is túlér.

Fotó: Aranysárkány Vendéglő
Fotó: Aranysárkány Vendéglő

Cím: 2000 Szentendre, Alkotmány utca 1/A

  • 2000 Szentendre, Alkotmány utca 1.

Szent Orbán Étterem, Kóspallag-Nagyírtáspuszta

A vadételeket itt különleges módon készítik, ezért igazán érdemes idejönni. Nem maradhatnak el a kitűnő borok sem, amiket a duruzsoló kandalló mellett kortyolhatunk.  

Fotó: Szent Orbán Étterem
Fotó: Szent Orbán Étterem
  • Nagybörzsöny, Nagyirtás-Szt. Orbán Fogadó, 2634 Hungary

Patak Vendéglő, Kismaros

Egy börzsönyi túra után szívélyes fogadtatásban lesz részünk a frissen felújított étteremben. Az igényes, hagyományos magyar konyhán túl tematikus borvacsorák részesei is lehetünk.

Fotó: Patak Vendéglő
Fotó: Patak Vendéglő

Magora, Vác

Az első vegán reggeliző, bolt és étterem késő ősszel kezdte meg működését, és nem volt nehéz megjósolni a sikert. Jelszavuk: amit eszel, azzá leszel.

Fotó: Magora Vác
Fotó: Magora Vác

A cikk a DunakanyarGO segítségével készült.