Shopping
10 dizájntárgy karácsonyra gyerekeknek
Fotó : Kőrösi Tamás / We Love Budapest
Bock Bisztró, bisztró

Nem találtad még meg a tökéletes meglepetést? Tanácstalan vagy? Végigjártuk a legjobb lelőhelyeket, és összeszedtük a kedvenc hazai dizájnajándékainkat. Szubjektív szelekció különféle árfekvésben a legfiatalabb korosztály számára!

Gyerektetkó - TATZ   Mesekönyv - Csimota kiadó Nyomat - Rosehip Nyulak - Nyúlgyár Csörgő és játszószőnyeg - Bimba  Babacipők - PukiBoo  Fajáték - Eperfa Little Stars kiegészítők - Babyberry Emma és Janka - Marbushka Rollark - Emberdm

Gyerektetkó - TATZ  

Az ideiglenes, lemosható dizájntetoválásokat forgalmazó márka termékeit a legkisebbek is imádják. A Tatz tetkók biztonságosak, az egészségre nem ártalmasak, így a gyerekek is bátran viselhetnek a bőrükön zsebből kifigyelő mókust vagy ingyen ölelést ajánló szarvast.

WEB
Facebook
KaphatóBeat on the Brat, Bomo Art Budapest, Boróka OtthonboltCeruza MegapapírFlatlab,  InsituMinipolisNON+Szimpla Design ShopwonderLAB
Ára: 2db-os csomag 900 forint, több darabos 1 800 forint

Mesekönyv - Csimota kiadó

Két barát, Niru és Sündör kalandjai egy különös világban. Ha nem láttál még hártyás szárnyú pendülést, nem fogtál a kezedben napállatkát és kíváncsi vagy a mágnesbogarakra, viszont azt nem tudod, hogyan kell fényekre vadászni, zajokat gyűjteni, akkor itt az idő, hogy útra kelj a két haverral a Csillanó Fém Birodalmába! 7 éves kortól.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop
Ár: 2 590 forint

Nyomat - Rosehip

Megyeri Ancsa grafikáival készültek már mesekönyvek, ékszereket, táskák, füzetek és más apróságok. Finom rajzú, sorszámozott nyomatai szerintünk tökéletesek gyerekszoba-dekorációnak.

WEB
Facebook
KaphatóWAMP
Ár: 3 500 és 4 500 forint

Nyulak - Nyúlgyár

A Nyúlgyárban meglehetősen különböző nyulak és lelkük mélyén nyulak készülnek ökologikus szemlélet szerint kizárólag újrahasznosított anyagokból. Eddig már majd kétezer nyúl hagyta el az üzemet, de két egyforma még sohasem készült.

Facebook
KaphatóCsendes a Pesti SzatócsMagma+Mono Art & DesignNami
Ár: 3 500 és 10 000 forint
 között

Csörgő és játszószőnyeg - Bimba 

A multifunkcionális játszószőnyeg kontrasztos színei és mintái segítik a kicsik látásának fejlődését, a zörgő-csörgő verslapocskák felkeltik a babák figyelmét, a különféle anyagok használata pedig a taktilis képességek kialakulását segíti. A sorozathoz kedves csörgők is tartoznak erdei vadállatok és kutyák képével.

WEB
Facebook
Kapható: Decolabor, Két Egér KönyvesboltMemories of HungaryMagma+Projekt Showroom
Ár: csörgő: 3 500 forint – 3 900 forint, játszószőnyeg 21 000 – 30 000 forint

Babacipők - PukiBoo 

Ezek a babacipők garantáltan kényelmesek, strapabírók, és nem utolsósorban „elveszíthetetlenek”. A cipőcskék gyapjúfilcből és finom bőrből készülnek, a fűzőnek és szabásvonalak kialakításának köszönhetően pedig bármilyen babalábra jól passzolnak, a design pedig egyenesen szuper.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop, Minipolis
Ár: a webshopban 5 500 és 6 600 forint

Fajáték - Eperfa

Békebeli fajátékok 21. századi dizájnnal. A budai hegyvidék élővilágát bemutató szettben malaccsalád, kedves süni, madarak és festett falelvelek is helyet kaptak. Csak ránézni is élmény!

WEB
Facebook
Kapható: 
saját webshop, MinipolisProjekt showroomYkra Store
Ár: 6 800 forint

Little Stars kiegészítők - Babyberry

Csillagos formák, pasztell színek, egymással harmonizáló, jól kombinálható textilek, lámpák és más kiegészítők egységes stílben. A pihe-puha tiszta pamut takaróknak és hálózsákoknak tényleg nehéz ellenállni.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop
Ár: takaró 8 990 forint, hálózsák: 10 990 forint

Babyberry és barátai
  • 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 25.

Emma és Janka - Marbushka

Igazi békebeli szépségek gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek. A babák kézzel készülnek, mindegyikük picit más, önálló karakter. A babák textilrésze a fejről leválasztva mosható, a tömőanyag antiallergén, a ruhatár pedig egyszerűen pazar.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop
Ár: Emma és Janka 24 900 forint, kiegészítő ruha szettek 13 900 – 17 800 forint

Rollark - Emberdm

Az utóbbi évek egyik legmenőbb hazai formatervezett játéka, amely egyszerre szól fiúkhoz és lányokhoz. A lekerekített élekkel, tömör fából készült játékhoz kiegészítők is illeszthetők, így egy igazi átváltozóművésszel van dolgunk: lehet hajó, busz, babaház, vagy amit csak ifjú tulajdonosa elképzel.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop, Minipolis
Ár: most 48 500 forint