szabadidő

szerkesztés

Wellness & Fitness

Szerzők

  • We Love Budapest

2011. 03. 27. 1:00

Ugorj le a Margitszigetre egy gyors és frissítő futásra, vagy ha keményebb edzésre és egy kis relaxációra vágysz válassz egy klubot. Számos wellness és fitness klub vár széles körű szolgáltatásokkal és kedvező nyitva tartással a város legkülönfélébb pontján.

Fotó: We Love Budapest

Margitsziget

1/6

1138 Budapest, Margitsziget

Több Infó

Címkék

Ha Budapesten sportolni támad kedved, nem kell sokáig gondolkodnod, hová is menj, ugorj le a Margitszigetre egy gyors és frissítő futásra, vagy ha keményebb edzésre és egy kis relaxációra vágysz válassz egy klubot. Számos wellness és fitness klub vár széles körű szolgáltatásokkal és kedvező nyitva tartással a város legkülönfélébb pontján.

Fotó: Oxygen Wellness Naphegy

Oxygen Wellness Naphegy

2/6

1016 Budapest, Naphegy utca 67.

Több Infó

Címkék

Az Oxygen Wellness Naphegy a főváros legexkluzívabb fitness és wellness központja. Egyedülálló háttérszolgáltatásai között szerepel az Oxygen medical teljes körű orvosi szolgáltatásai, akár családok részére is. A fitness, wellness és egészség területén a legimpozánsabb épület jelzővel büszkélkedhet, mind méreteiben, kialakításában és technikai felszereltségében. Építésekor különös figyelmet fordítottak arra, hogy megfelelően illeszkedjen a természetbe, és a lenyűgöző látnivalókhoz. Kuriózum, hogy a szaunából a Budai Várra nyílik a kilátás, melyet egy napi belépő vásárlása után Te is megtekinthetsz.

World Class Health Academy Marriott

3/6

A World Class Európa egyik legnagyobb prémiumkategóriás nemzetközi fitnesz láncolata, mely Budapesten 3 helyen képviselteti magát. Itt összehangolhatod tested és lelked működését szakképzett edzők segítségével. A Sun Palace-ban 1800 nm-en, 3 szinten található többek között egy 25m-es uszoda, szauna, jacuzzi, gőzfürdő, spinning terem, cardio és erősítőgéppark, masszázs és kozmetika, relax longe, és ingyenes wifi minden ponton. A Health Academy Mariott a Duna-korzó mentén elhelyezkedő ötcsillagos szálloda első emeletén található. Budapest legszebb panorámájával büszkélkedhető edzőterme, hiszen csodálatos kilátás nyílik a Dunára és a Budai Várra. A szolgáltatások éves tagsági bérlet megvásárlása után vehetők igénybe.

Go Active Budapest

4/6

1075 Budapest, Holló utca 12-14. (Gozsdu udvar)

Több Infó

Címkék

A Holmes Place-ben valódi öröm és kikapcsolódás a testedzés, ahol az instruktorok tanácsokkal és szakmai hozzáértéssel támogatnak céljaid megvalósításában. A kozmetikai és wellness részlegen biztosított a testi-lelki felfrissülés, 18 m-es medence, szauna, gőz-, és pezsgőfürdő nyújt ellazító élményt. Itt nem kell aggódnod a törölközők és felszereléseid miatt, hiszen saját öltözőszekrényedben tárolhatod őket, a recepciónál pedig mindig kapsz friss törölközőt. A Holmes Place szolgáltatásait hosszú távú tagság megváltása után élvezheted.

Fotó: MOM Sport Uszoda És Sportközpont

MOM Sport Uszoda és Sportközpont

5/6

1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.

Több Infó

Címkék

A volt Sportmax Sport-, Szabadidő és Rendezvény Központ kedvező árakkal, ám olykor igen nagy zsúfoltsággal várja vendégeit két helyen, Budán a Csörsz utcában, illetve a város peremén, Újbudán. A fitnesztermekben kardio, erősítő és stretching gépparkok; különböző méretű kül- és beltéri tan- és úszómedencék, wellness kezelések és squash pálya várja a csinosodni vágyókat.

Arnold Gym

6/6

Óbuda közelében, a Szépvölgyi úton található az Arnold Gym, mely a megszokott fitness és wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. Konditerem, kardio edzés, aerobik, squash, szauna, szolárium, masszázs és kozmetika, mind egy helyen igénybe vehetők, akár már egy alkalmas belépővel is.

Hasonló tartalmak

Admin mode