budapest

szerkesztés

Videón a város – 3 új hely, ha ugrálnál, kávéznál, bisztróban vacsoráznál

Szerzők

  • We Love Budapest

2018. 08. 17. 17:19

Egy nemrég indult sorozatunk apropóján időről időre kiválasztunk 3 új helyet, amelyet aztán videón mutatunk be. Szétnéztünk már így a Valyo Kikötőben, a BÉLA-ban és a La Fabbricában is, most pedig a Superflyt, a Forest Cafét és a Zuzut jártuk be kamerával. Ha lejjebb görgettek, részletesebben is olvashattok ezekről a helyekről.

Fotó: Mudra László - We Love Budapest

Superfly Budapest

1/3

1133 Budapest, Süllő utca 8.

Több Infó

Címkék

Mindegy, hogy valaki 3 vagy 60 éves, ugrálni ugyanúgy szerethet. És ilyenkor az sem számít, hogy adrenalinfokozás, stresszlevezetés vagy csak szórakozás a cél. Az Árpád hídnál lévő Superfly Budapest trambulinparkban többméteres ugrásokat kivitelezhetünk, szaltózhatunk a színes szivacsmedencébe, kipróbálhatjuk a szabadesést a lengőtrapézról vagy egy izzasztó ügyességi ninjapályán is végigmehetünk. A fenti 3 éves korral pedig nem csak példálóztunk: itt tényleg ez az alsó korhatár (persze szülői felügyelettel), felső pedig nincs.

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

Forest Cafe

2/3

1056 Budapest, Papnövelde utca 2.

Címkék

A Papnövelde utcai kávézó amilyen kicsi, olyan újhullámos és stílusos. A hely barátságos és természetközeli dizájnnal és finom kávéval szerelkezett fel, az ajtón a Naked in the Woods hirdeti a hitvallást. A pult mögött Ferenczi Maximmal találkozunk, aki London újhullámos kávézóiban, valamint itthon a Steamhouse Caféban, Double Shotban és Flat White-ban is megfordult.

Fotó: Hirling Bálint - We Love Budapest

Zuzu

3/3

1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11.

Több Infó

Címkék

Az egykori Tanti helyén, a Hegyvidék Központban frissen nyitott, abszolút magyaros Zuzu Budapest nem kis küldetést vállalt: Huszár Krisztián keze nyomán kínálnak klasszikus fogásokat, vagányan, a legszuperebb receptúrákkal. Töltött paprika, pörkölt, rizses hús, töltött paprika és társaik várnak a dizájnban modern, ízeiben hagyományos bisztróban.

Hasonló tartalmak

Admin mode